Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Αν αναζητάτε εργασία: 11η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ στην Ελευσίνα

Την 11η «Ημέρα Καριέρας» διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στην Ελευσίνα το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022. Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία, να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.


Αναλυτικότερα:

Η 11η «Ημέρα Καριέρας» θα γίνει από τις 10:00 έως τις 18:00, στο X-Bowling Art Center (Χαριλάου 12, Ελευσίνα 192 00), με την συμμετοχή 42 επιχειρήσεων με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-elefsina

Στόχος των «Ημερών Καριέρας» της ΔΥΠΑ είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ), καθώς και εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Οι «Ημέρες Καριέρας» αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ για την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου