Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: «Ξηλώνεται» όλη η διοίκηση, ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο με ανακοινώσεις κυβερνητικού εκπροσώπου)

Άμεση αντικατάσταση της διοίκησης της Κιβωτού του Κόσμου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά τη σωρεία καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας για ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών.

Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε σήμερα το πρωί υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Συμμετείχαν, ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, η αρμόδια υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης.Ο κ. Οικόνομου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, τόνισε τη σημασία της ασφάλειας των ανηλίκων.

«Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην ασφάλεια των παιδιών που διαμένουν στην Κιβωτό. Να έχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία εντός της δομής, όποια εξέλιξη κι εάν έχει η υπόθεση» είπε.

Απαιτείται η «πλήρης διερεύνηση των καταγγελιών» συμπλήρωσε και ανέφερε πως δεν πρέπει να υπάρχει «ούτε αδιαφορία, ούτε κωλυσιεργία, αλλά ούτε και βιαστικές κινήσεις».

Η υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης και «εφόσον υπάρχουν εγκληματικές πράξεις» θα κινηθεί η πρέπουσα διαδικασία.

«Ο νόμος ισχύει για όλους, χωρίς εξαιρέσεις» τόνισε και επανέλαβε πως η «υπόθεση είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης και των αρμόδιων Αρχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου