Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για Ραδιοφωνικό Σταθμό στο Μαρούσι!

« Εξετάζω το πώς μπορούμε να στήσουμε Ραδιοφωνικό Σταθμό για τα Β Προάστια, με έδρα το Μαρούσι» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο Πόλης. 

Ο Σταθμός θα μεταδίδει προγράμματα για θέματα που απασχολούν τον δημότη, χρηστικές πληροφορίες, και θέματα για τον Πολιτισμό και την Τέχνη. Θα είναι και ένας Σταθμός νεολαίας, με μουσικές και τραγούδια, που θα καλύπτει όλες τις προτιμήσεις των νέων (ροκ, έντεχνο, χιπ χοπ, house, indie κ.α). 

Μέσα από τα προγράμματα του Σταθμού, θα αναδειχτεί η σύγχρονη νεανική δημιουργία, χωρίς βέβαια, να ξεχνιούνται οι παλαιότεροι και σπουδαίοι δημιουργοί. 

Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του υποψήφιου Δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, την οποία υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Είναι καιρός να αποκτήσει και το Μαρούσι, τον δικό του Ραδιοσταθμό.




1 σχόλιο:

  1. Στον Μέγιστο βαθμό ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ πρωτοβουλία του Δημάρχου, η οποία θα πρέπει να υλοποιηθεί το ταχύτερο, παρακάμπτοντας ίσως χρονοβόρες καί ανούσιες καθυσ τερήσεις. Κι αυτό προς χάριν χιλιάδων κατοίκων που θα ενημερώνονται αλλά καί θα ψυχαγωγούνται παράλληλα. Γιώργος Γκόντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή