Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ από Γιώργο Ιατρίδη: «Ο Γ.Πατούλης ....»

Βαριές κατηγορίες διετύπωσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ιατρίδης, κατά του Γιώργου Πατούλη, με επιστολή του στον Πρόεδρο του ΔΣ Αμαρουσίου.
Κυριότερη κατηγορία, είναι, πως ο Γιώργος Πατούλης, διασπείρει την Παράταξή του, σε τέσσερις συνδυασμούς που δημιουργήθηκαν, ώστε να ελέγχει τον Δήμο, την επόμενη μέρα των εκλογών. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιώργο Ιατρίδη, μας διευκρίνισε ότι ανάμεσα στους 4 που δέχτηκαν ανθρώπους του Πατούλη, βάζει και τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου. Με επιστολή του που διάβασε στο δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, ο Γιώργος Ιατρίδης ανεξαρτητοποιήθηκε. 

Διευκρινίζουμε πως εμείς, ως Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο, δεν θεωρούμε μεμπτό, να υπάρχουν στον συνδυασμό Καραμέρου (ή σε άλλους συνδυασμούς) υποψήφιοι οι οποίοι πριν ήταν με τον Πατούλη.

Μεμπτό, θα είναι αν υπήρξε μεθόδευση από την πλευρά του Πατούλη, με στόχο να ελέγχει τον Δήμο, όπως ισχυρίζεται ο Γιώργος Ιατρίδης. Και αυτό, δεν έχει αποδειχτεί.

Διευκρινίζουμε ακόμη, ότι ο Γιώργος Ιατρίδης, δηλώνει υποστηρικτής του Κώστα Ρώτα, ο οποίος επίσης έχει ανεξαρτητοποιηθεί του από την παράταξη του Πατούλη, και τώρα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου. Έτσι, τίθεται ευλόγως ένα ερώτημα, αν οι κατηγορίες Ιατρίδη, πράγματι ευσταθούν, ή απλώς αφήνονται σκόπιμα να αιωρηθούν, σε ένα πλαίσιο υποστήριξης της υποψηφιότητας Ρώτα και απαξίωσης των άλλων υποψηφίων. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου