Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Γιώργος Καραμέρος : «Δεν υπάρχουν αριστερά και δεξιά προβλήματα σε μια πόλη...»

Γύρω στα 1000 άτομα στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδυασμού #Ενωμένο Μαρούσι. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, στην κατάμεστη αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης» στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι, δήλωσε  υπερκομματικός, τονίζοντας πως, δεν υπάρχουν αριστερά και δεξιά προβλήματα σε μια πόλη. Ένα απόσπασμα του λόγου του ακολουθεί:



«Θέλουμε ένα Δήμο που θα επιλέγει την Διοίκηση βάσει κομματικής επετηρίδας; Θέλουμε το σύστημα που διοικεί το Μαρούσι εδώ και δεκατρία χρόνια ή μας αξίζει μια ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση, που θα μετράει τους ανθρώπους της, όχι με βάση τα κομματικά τους ένστικτα αλλά με βάση την αξία και την διάθεσή τους για προσφορά στην πόλη. Θέλουμε άλλα τέσσερα χρόνια όπως ήταν τα προηγούμενα δεκατρία, ή θέλουμε πραγματική αλλαγή και επιτέλους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά της πόλης; Θέλουμε να συνεχίσουμε την διαχείριση της μιζέριας και την μετατροπή της πόλης μας σε πεδίο εσωκομματικών συγκρούσεων που ζούμε το τελευταίο διάστημα; Ή, θέλουμε να ανοίξουμε τα παράθυρα ώστε να μπει φρέσκος αέρας και να αναπνεύσει η πόλη μας; 

Ακούμε το τελευταίο διάστημα για αριστερές και δεξιές πολιτικές. Για αριστερά και δεξιά διλήμματα. Τα λένε αυτοί που κουβαλούν τα κομματικά τους χρίσματα και θέλουν να μεταφέρουν και στο Μαρούσι το χειρότερο εαυτό του πολιτικού συστήματος. Αλήθεια αναρωτιέμαι, υπάρχουν αριστερά και δεξιά προβλήματα σε μια πόλη, ώστε να υπάρχουν αριστερές και δεξιές λύσεις; Χρειάζεσαι κάποιου είδους αριστερή ή δεξιά νομιμοφροσύνη για να οργανώσεις μια πόλη;» 

Ένα αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση του Συνδυασμού #Ενωμένο Μαρούσι μπορείτε να δειτε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου