Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Εξιχνιάζεται η δολοφονία της φοιτήτριας στην Ρόδο – Την σκότωσαν επειδή αντιστάθηκε όταν προσπάθησαν να την βιάσουν/ update

Δύο νεαροί 21 και 19 χρόνων, που κρατούνται και ανακρίνονται από την Δευτέρα, στο Λιμεναρχείο της Ρόδου, τελικά ομολόγησαν πως αυτοί είναι οι δράστες της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για απόπειρα βιασμού, μετά φόνου. Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της νεαρής φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στην Ρόδο. 

 Σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας, Οι κάμερες αποκάλυψαν την εμπλοκή των δραστών.  

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο νεαροί, οδήγησαν την φοιτήτρια, στο σπίτι του ενός εκ των δύο, όπου της ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά, και εκείνη αρνήθηκε. Εκείνοι επέμεναν και προσπάθησαν να την βιάσουν.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει, την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που πιθανόν προκάλεσε και τον θάνατο της. Όταν διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε, πήραν το άψυχο σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα από τις Αρχές. Η μεταφορά του πτώματος υπάρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.
Παράλληλα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, βρέθηκαν ίχνη DNA τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες φέρονται να μετέφεραν το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου