Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ιωάννα Μπέλλα – Την ψεκάζουν ;

Τελευταία, μας παρουσίασαν σαν την πιο όμορφη ελληνίδα, κάποια Ιωάννα Μπέλλα, που αν λάχει, τρώει λέει χαστούκια, αλλά μόνο πάνω σε έντονο καυγά (σε ήπιο καυγά ...δεν δέχεται να την χαστουκίσουν!). Αν αυτή η μυαλοφυγόδικη και στραμπουληγμένη από τις πλαστικές, είναι η πιο όμορφη (για το έξυπνη δεν το συζητάμε) ελληνίδα, τότε είμαστε παντελώς άσχετοι με την έννοια της ομορφιάς. Τώρα, η Μπέλλα, βρίσκεται στην μακρινή Μπανγκόκ, μήπως και αναδειχτεί Μις Υφήλιος στον Διαγωνισμό που θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου. Θα της άξιζε, αβλεπεί να την απορρίψουν. 

Στην ερώτηση, γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με ένα βούρλο, η απάντηση είναι πως δυστυχώς, τέτοια βούρλα γίνονται πρότυπα «ομορφιάς» μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές. Άρα η ενασχόλησή μας, με τέτοια φαινόμενα, αποτελεί οφειλόμενο κράξιμο, σε ένα σύστημα που μας πετά στα μούτρα, πλαστικές και υπάκουες γλάστρες.  

Ενώ γίνεται χαμός με την έμφυλη βία, η Ιωάννα Μπέλλα βγήκε να μας πει πως «Δεν υπάρχει κοπέλα που να μην έχει φάει χαστούκι από τον σύντροφό της» - σε έντονο πάντα καυγά, όλα κι όλα. Το σωστό θα ήταν να έλεγε «Δεν πρέπει να υπάρχει κοπέλα που να δέχεται να φάει χαστούκι από τον σύντροφό της», αλλά πού μυαλό η Μπέλλα, να το πει.  

Απαλλάσσεται λόγω βλακείας; Μπορεί. Όμως, δεν απαλλάσσεται το σύστημα που μας επιβάλλει τις Μπέλλες. Και δεν είναι ακριβώς οι Μπέλλες που μας φταίνε, αλλά ένας μηχανισμός που διαφημίζει σαν πρότυπα, τα πιο χαζά κοπελούδια.

Δεν έχουμε τίποτα με τους Διαγωνισμούς Ομορφιάς, αρκεί οι Διαγωνισμοί αυτοί, να αναδεικνύουν την πραγματική ομορφιά, και να βάζουν και ένα όριο στα κορίτσια: από ένα ύψος χαζομάρας και πάνω, να μην τις περνάνε.

Πρόσφατα έγινε Διαγωνισμός Ομορφιάς και στην Κρήτη (φωτο). Είναι γνωστό πως οι θεάρες Κρητικές, δεν κάθονται να φάνε χαστούκια. Οπότε, ας πούμε όμορφα λόγια γι αυτές.

Η Χανιώτισσα Μαριάννα Περατσάκη κατέκτησε τον τίτλο της Miss Κρήτη για το 2018.

Τον τίτλο της Α΄ Αναπληρωματικής κατέκτησε η Χρυσοβαλάντω Δρουβαλάκη επίσης από τα Χανιά, Β΄Αναπληρωματική αναδείχτηκε η Ζέτα Μαρκογιαννάκη από το Ηράκλειο ενώ Miss Κρήτη Γιανγκ για το 2018 εξελέγει η δεκαεξάχρονη Αγγελική Φαρίνα από το Ρέθυμνο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου