Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Τελικά, οι ιστολογικές εξετάσεις «μίλησαν» και αποκάλυψαν την αλήθεια: Ο Ζακ, πέθανε από το πολύ ξύλο. Τα χτυπήματα στο σώμα και στο κεφάλι, προκάλεσαν τόσο ισχυρό στρες στον οργανισμό του, που η καρδιά του δεν άντεξε και σταμάτησε.


Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Είναι φριχτό, το γεγονός, ότι ένας νέος άνθρωπος, στην Ελλάδα σήμερα, ξυλοφορτώθηκε σε δημόσια θέα, και παρουσία της αστυνομίας, μέχρι θανάτου.

Οι ιατροδικαστές παρέδωσαν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων στην οικογένειά του, και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζεται την υπόθεση και στη συνέχεια από εκεί ο φάκελος θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Τεχνικός σύμβουλος οικογένειας: Οι κακώσεις που υπέστη συνδέονται με τον θάνατο

"Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηριακού ελέγχου και συναξιολογώντας τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής οδηγηθήκαμε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι οι κακώσεις που υπέστη συνδέονται με τον θάνατο του. Έπρεπε και οφείλαμε να αναμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων διότι αποκλείστηκε προηγηθείσα λήψη ουσιών όπως και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων διότι αποκλείστηκε άλληπαθολογία. Οι κακώσεις που δέχτηκε είχαν τέτοια ένταση και οι κακώσεις αυτές αφορούν στα πολλαπλά θλαστικά τραύματα είχαν τέτοια ένταση που προκάλεσαν τον μηχανισμό του θανάτου χωρίς την παρεμβολή άλλου γεγονότος", είπε ο Σωκράτης Τσαντίρης, ιατροδικαστής – τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Κωστόπουλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου