Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Το γοριλάκι του Λάκη ροκάρει ακόμα

Το Έλα Γοριλάκι, τραγούδι του Λάκη Παπαδόπουλου ή Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ, τριάντα χρόνια παλιό (γραμμένο το 1988), μπορεί και ξεσηκώνει ακόμα τον κόσμο. Το είδαμε αυτό καθαρά, όταν ο Λάκης, εμφανίστηκε στο Μαρούσι, στο Φεστιβάλ του 2016. Μικροί και μεγάλοι, σηκώθηκαν απ τις κερκίδες , να χορέψουν το γοριλάκι.





Τι δείχνει αυτό; Πως ένα τραγούδι, όταν είναι καλό, δεν παλιώνει. Δείχνει ακόμα, πως υπάρχει κόσμος που εξακολουθεί να αγαπά τους νοσταλγούς του ροκ εν ρολ, τύπου Λάκη.


Το Φεστιβάλ, που γίνεται κάθε Καλοκαίρι στο Μαρούσι, στο ωραίο Αίθριο Θέατρο Αμαλιείο, είναι καλό, αλλά χρειάζεται αναβάθμιση. Η νέα Δημοτική Αρχή, πρέπει να αποκτήσει καλύτερη σύνδεση, με τα μουσικά γούστα της σημερινής νεολαίας. Καλό είναι και το λαϊκό μας τραγούδι, που εκπροσωπείται στο Φεστιβάλ, και σωστά κάνουν και φέρνουν τους ωραίους παλαιότερους ροκάδες σαν τον Μαχαιρίτσα, τον Ζιώγαλα, τον Λάκη με τα ψηλά Ρεβέρ, τον Ζουγανέλλη και άλλους της ιδίας κλάσης. Όμως, η τωρινή νεανική σκηνή, εκπροσωπείται ελάχιστα. Ο νεός Δήμαρχος, πρέπει να πλησιάσει τους νέους. 

  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου