Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Μυστήριες και τρελές καταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης

Εάν αληθεύουν όσα μας είπαν κάποιοι που ενδιαφέρονται
, παράξενες έως απαράδεκτες καταστάσεις επικρατούν στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης. 
Πρώτα έχουμε τις κάμερες που η Δημοτική Αρχή τοποθέτησε (για λόγους ασφαλείας όπως είπε), σε κτιριακές εγκαταστάσεις (φωτο). Κανείς όμως δεν ξέρει αν αυτές οι κάμερες λειτουργούν. Ο φύλακας μας πληροφόρησε πως δεν συνδέονται με κάποια οθόνη εντός του χώρου. Ποιος τις βλέπει;



Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, στην απλή ερώτηση «λειτουργούν οι κάμερες;» αρνήθηκαν να μας δώσουν απάντηση, λέγοντας πως πρέπει να διατυπώσουμε το ερώτημα ...εγγράφως! Το διατυπώνουμε λοιπόν από εδώ.

Ύστερα έχουμε τις πυροσβεστικές φωλιές (φωτο). Καλώς υπάρχουν διότι το γήπεδο περιστοιχίζεται από πεύκα. Σύμφωνα όμως με καταγγελίες, οι πυροσβεστικές φωλιές, δεν έχουν μέσα πυροσβεστήρες! Αν πράγματι ισχύει αυτό, τότε η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα.

Υπάρχουν ακόμη οι εντελώς κατεστραμμένες κερκίδες, δίπλα σε άλλες που είναι σωστές και με απείραχτα τα καθίσματα (φωτο). Ρωτήσαμε κάποιον που γυμναζόταν στον χώρο, εάν ξέρει να μας εξηγήσει αυτή την εικόνα. 
«Στις καλές κερκίδες που έχουν καθίσματα κάθονται οι φίλαθλοι που δεν κάνουν φασαρίες. Στις άλλες, πηγαίνουν κάποιοι χούλιγκανς που τις έσπασαν» μας είπε.

«Και τώρα έτσι θα μείνουν; Δεν θα τις φτιάξει ο Δήμος;»

«Δεν θα τις φτιάξουν μας είπαν, για να μην πάνε οι χούλιγκανς και τις ξανασπάσουν!»

Τώρα, εάν αυτά αληθεύουν συνιστούν ασφαλώς μια ιστορία τρέλας και αθλητικής παρακμής.

Και θέμα φωτισμού...

Τέλος, όπως μας πληροφόρησαν, πολύ καιρό τώρα ο Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης, έχει υποσχεθεί να βάλει λάμπες LED ώστε να φωτίζεται επαρκώς τη νύχτα ο χώρος. Οκτώ μήνες πέρασαν και δεν έχει γίνει τίποτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου