Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Η Χριστίνα Σαμαρά στο ARTΕΜΕΙΣ festival στο Μαρούσι

Η Χριστίνα Σαμαρά είναι Μαθηματικός
. Σπούδασε και αποφοίτησε από το Μαθηματικό τμήμα Θεσσαλονίκης, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της και στον κλασικό χορό. Έκανε Μεταπτυχιακό, στο Μαθηματικό του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας στη Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηματικών, με εστίαση στην Αισθητική και τη Δημιουργικότητα, αναζητώντας την τομή των Μαθηματικών με την Τέχνη.


Τον Ιούλιο του 2024 κυκλοφόρησε το single «Κοντά τριάντα» σε δικούς της στίχους και μουσική, το οποίο προαναγγέλλει την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου.



Η Χριστίνα θα εμφανιστεί την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Την ίδια μέρα θα εμφανιστεί και η Μαρία Σακελλάρη, νικήτρια του Voice of Greece 2023 (δες ΕΔΩ) όπως και η τραγουδοποιός και ηθοποιός aggelina για την οποία σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.  

Το φεστιβάλ έχει θεσμοθετηθεί από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θόδωρο Αμπατζόγλου με στόχο να προβληθούν οι νέοι καλλιτέχνες της πρωτοπορίας.

Διοργανώνεται από τον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού με τον καλλιτεχνική ομάδα ARTΕΜΕΙΣ.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί διήμερο (27 και 28 Σεπτεμβρίου 2024) στον υπέροχο χώρο της Πλατείας Ηρώων. 

Κεντρικό μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ είναι η σπουδαιότητα της συνεισφοράς των γυναικών στην ευτυχία της οικογένειας και την πρόοδο της κοινωνίας και η εξάλειψη κάθε μορφής διακρίσεως και βίας.


Παρουσιάστρια η Δανάη Κασίμη.
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Μανώλης Νταλούκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου