Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Φωτογραφίες και καλοπροαίρετες παρατηρήσεις από την τελετή ορκωμοσίας στο Μαρούσι

Δεν είπαν σωστά οι ιερείς το τροπάριο Σώσον Κύριε τον Λαόν Σου. Κακώς το άλλαξαν από «νίκας τοις βασιλεύσι» σε «νίκας τοις ευσεβέσι» για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι. Δεν έχει νόημα να λογοκρίνουμε βλακωδώς τα βυζαντινά μας τροπάρια.


Με χτύπημα της γροθιάς, χαιρετούσε ο Δήμαρχος τους συμβούλους. Καλώς. Είναι ένας τρόπος «χειραψίας» λιγότερο μεταδοτικός στα μικρόβια, καθώς εξαπλώνει μόλις το 1/20 του ποσού των βακτηρίων που μεταδίδονται με χειραψία.

Αδυνάτισε και ομόρφυνε επικίνδυνα η Μαίρη Διακολιού. Γίνεται άραγε λίγο περισσότερο να γλυκάνει η αδέσμευτη φωνή της; Ναι, γίνεται, αν θελήσει.

Ο Πατούλης με τη φράση «αγαπώ Πολυχρονιάδη» απέδειξε πως διαθέτει υψηλή αίσθηση χιούμορ. Διαθέτει επίσης και πολλά κομποσκοίνια στα χέρια τα οποία τα έκανε μόδα και έσπευσαν να τον αντιγράψουν πολλοί.

Συμπαθέστατη και απαστράπτουσα η δημοτική σύμβουλος και Διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, Κική Κανάρη. Θα θέλαμε να την δούμε να αναλαμβάνει τις Δημόσιες Σχέσεις του Δήμου.

Ωραίος και ως Έλληνας και ως Δήμαρχος ο Θόδωρος Αμπατζόγλου. Υπόσχεται να τηρήσει τις δεσμεύσεις του. Μία από αυτές : να φτιάξει ραδιόφωνο στο Μαρούσι.

Το χαμόγελο ομορφαίνει την Μάντυ !

Με συγκρατημένη ανάμεσά τους ψυχρότητα φωτογραφήθηκαν ο Δήμαρχος και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Τάσος Γιαννακόπουλος.


1 σχόλιο: