Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από την ομιλία του Δημάρχου στην τελετή ορκωμοσίας

Δείτε στο βίντεο
ένα απόσπασμα από την ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θόδωρου Αμπατζόγλου, κατά την τελετή ορκωμοσίας, την Δευτέρα 18.12.2023.







Ειδική αναφορά έκανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, στους 3 βασικούς άξονες που θα κινηθεί η Δημοτική Αρχή την επόμενη πενταετία, στο πλαίσιο του συναινετικού κλίματος που διαμορφώθηκε από το 2019:

ΑΞΟΝΑΣ Ι:
Το Μαρούσι να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο, δυναμικά αναπτυσσόμενο, εξωστρεφές μητροπολιτικό κέντρο.

ΑΞΟΝΑΣ ΙΙ:
Το Μαρούσι να αποτελέσει μια πόλη με βελτιωμένη καθημερινότητα και υψηλή ποιότητα ζωής, με ανεπτυγμένες υποδομές και υπηρεσίες.

ΑΞΟΝΑΣ ΙΙΙ: Το Μαρούσι δίπλα στους πολίτες και ιδιαίτερα σε όσους έχουν ανάγκη, με τρόπο σύγχρονο, ουσιαστικό και αποτελεσματικό.

Αμπατζόγλου : «Για ένα Μαρούσι οικονομικά εύρωστο, αναπτυξιακά δυνατό, κοινωνικά αποτελεσματικό, με υψηλό δείκτη διαβίωσης με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.»

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε μία καλή και παραγωγική θητεία σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που εξελέγησαν για πρώτη φορά, και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους για την εποικοδομητική συνεργασία τους.

Η τελετή της ορκωμοσίας τελέστηκε υπό την οργανωτική ευθύνη και τον συντονισμό της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Μαίρης Γαλαζούλα.

Τιμητική ήταν η παρουσία του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, των Περιφερειακών Συμβούλων Λουκίας Κεφαλογιάννη, Γιάννη Κεχρή και Νίκου Χιωτάκη, του Δημάρχου Ηρακλείου Νίκου Μπάμπαλου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Πέτρου, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της πόλης.

Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι υπουργών και βουλευτών, ενώ μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου απέστειλαν συγχαρητήρια επιστολή στο Δήμαρχο Αμαρουσίου για την επανεκλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου