Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων Αμαρουσίου

Στη φωτο, ο Νίκος Πέππας και η Ελεάννα Μαρτίνου, την βραδιά των εγκαινίων.

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες, και στον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ, Νίκο Πέππα που συντονίζει, σύμφωνα με την πολιτιστική πολιτική του Δημάρχου Θόδωρου Αμπατζόγλου. Συγχαρητήρια επίσης στην εικαστικό Ελεάννα Μαρτίνου, που διδάσκει τους 30 περίπου ενηλίκους των Τμημάτων Ζωγραφικής. Η Έκθεση φιλοξενείται στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης» και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023.


Φωτο : Δύο έργα της Μαρίας Μαρκογιαννάκη

Στην Έκθεση παρουσιάζονται όμορφα έργα, με διάφορα θέματα και τεχνοτροπίες: Μικτές τεχνικές, Μελέτες εκ του φυσικού και από φωτογραφίες, Μελέτες σε έργα διάσημων ζωγράφων, Ελεύθερα θέματα και αρκετά άλλα. Οι συμμετέχοντες, αποδεικνύουν με τα έργα τους πως μπορούν να αποδώσουν με καλλιτεχνικό τρόπο, τοπία, πορτραίτα, διαθέσεις και καταστάσεις.

Πολλοί Μαρουσιώτες (και όχι μόνο)  παρευρέθηκαν στα εγκαίνια. Η Έκθεση λειτουργεί καθημερινά, τις ώρες 10:00 έως 13:00 και 17:00 έως20:00. Αξίζει να την επισκεφτείτε. 

Το κτίριο της Ολυμπιακής Δημοτικής Πινακοθήκης «Σπύρος Λούης» (φωτο) είναι ένα πανέμορφο τοπόσημο για το Μαρούσι, όπως πανέμορφη είναι και η πλατεία Ηρώων. Άρα εκτός από τα καλλιτεχνικά έργα που θα δείτε στην Έκθεση, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και μια βόλτα στην ωραία πλατεία.

Φωτο: Δύο από τα έργα της Έκθεσης. Αριστερά Φ Βρετού και δεξιά, Παπαμιχαήλ.

Δευτέρα 15 ως Παρασκευή 19 Μαΐου
ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Χώρος: Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ» (Έναντι Βασιλίσσης Σοφίας 85)
Ώρες λειτουργίας: 10:00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
Διδάσκει: Ελεάννα Μαρτίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου