Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Μαρίνα Σάττι : Πόνος κρυφός είναι πόνος μεγάλος (Βίντεο)

Η Μαρίνα Σάττι μπροστά σε ένα μονόχρωμο φόντο και ένα μικρόφωνο που κρέμεται από την οροφή, χωρίς effects, χωρίς σκηνικά, ερμηνεύει το «Πόνος Κρυφός» και γεμίζει το χώρο με την ψυχή και την υπέροχη φωνή της. Είναι το πρώτο Ελληνόφωνο κομμάτι που ακούγεται στην ιστορία του «Colors» ! Το «Colors», είναι ένα μουσικό κανάλι στο Youtube, με έδρα το Βερολίνο. 

 

Το «Colors», ξεκίνησε το 2016 σαν ιδέα των PhillipStarcke και FelixGlasmeyer.

Έχει φιλοξενήσει τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως BillieEilish, DojaCat, JorjaSmith και πολλούς ακόμα σημαντικούς καλλιτέχνες.

Το περιεχόμενο του καναλιού δεν καθορίζεται από ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, γι’ αυτό το moto τους είναι : «Allcolors, nogenres».

Αυτή την στιγμή θεωρείται το μεγαλύτερο μουσικό trend!

*Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται σε Ευρωπαϊκή περιοδεία με κλεισμένες εμφανίσεις σε festivalsμέχρι και τον Μάϊο του 2022.

*Τον Αύγουστο του ’21 εμφανίστηκε σεbillboardστην TimesSquareτης Νέας Υόρκης, ως πρέσβειρα της Ελλάδας, για την παγκόσμια καμπάνια «Equal» του Spotify,για την ισότητα των φύλων και την γυναικαία ενδυνάμωση.

*Η Μαρίνα Σάττι και οι Fonés έγιναν το πρώτο ελληνικό σχήμα που εμφανίστηκε στο μουσικό δίκτυο KEXP. Μια μέρα αργότερα, ξεσήκωσαν το κοινό στο festival που έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, στο «Trans Musicales Festival».

*Το «Πόνος κρυφός» σε μουσική Μαρίνας Σάττι, ΑPON, OGEκαι σε στίχους Μάρκου Κούμαρη θα περιλαμβάνεται στον νέο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022 από την WalnutEntertainment

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου