Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Πέθανε η ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Μπουντούρη

Σε ηλικία μόλις 40 ετών έφυγε από τη ζωή η ραδιοφωνική παραγωγός του Εn Lefko 87.7, Εύα Μπουντούρη. Ο σταθμός δεν θα πραγματοποιήσει σήμερα καμία εκπομπή και θα παίζει μόνο μουσική, σε ένδειξη πένθους για τον πρόωρο θάνατό της. 

 

Η Εύα Μπουντούρη ξεκίνησε το ραδιόφωνο το 2002 και από το 2007 εργαζόταν στον Εn Lefko 87.7. Με ποικίλα ακούσματα και freestyle DJ set, άφηνε πάντα χώρο για πολλά είδη, αλλά έδινε έμφαση στη soulful disco, τη jazzy electronica και τη nu-funk.

Η ανακοίνωση του ΡΣ En Lefko


«Ο En Lefko 87.7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook. «Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη. Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους. Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη – έτσι θα τη θυμόμαστε»

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha, ανακοινώνοντας τη θλιβερή είδη, η Εύα Μπουντούρη είχε μπει προληπτικά για μία χειρουργική επέμβαση, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου