Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το νέο τεύχος της Smart Plaza – Όλα όσα θα συζητηθουν στην πλατεία!

►Ανατριχιάσαμε όταν διαβάσαμε την ανακοίνωση της Μαίρης Διακολιού για τα όσα κακά μας περιμένουν αν γίνει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός στο Μαρούσι.
►Είναι ζήτημα χρόνου να εμφανιστεί το πρώτο άρθρο της Μαίρης Διακολιού και στην «Ελεύθερη Ώρα». Οι δυνάμεις που πολεμάνε τον ερχομό του Αντίχριστου πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους.


►Είναι δύσκολο καμιά φορά να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής. Θέλεις μετάφραση. Ένα παράδειγμα:
Γ.Καραμέρος : «Ενημερώνουμε όλες τις Δημότισσες και τους Δημότες Αμαρουσίου πώς αυτή την περίοδο η εκλεγμένη διοίκηση του κ. Αμπατζόγλου “κατεδαφίζει” το ταμείο του Δήμου»
Μετάφραση : «Ενημερώνουμε όλες τις Δημότισσες και τους Δημότες Αμαρουσίου πως στις επόμενες δημοτικές εκλογές κατεβαίνω πάλι για Δήμαρχος»

Άλλο παράδειγμα:
Καραμέρος «Το φάρμακο για μία όμορφη και πράσινη πόλη δεν είναι η πριονοκορδέλα»
Μετάφραση «Το φάρμακο για το Μαρούσι είμαι εγώ, και είμαι διαθέσιμος. Γιώργος Καραμέρος»

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ. Τι ισχύει τελικά για τα όργια :

Καραμέρος καρφώνει Αμπατζόγλου για «Όργια της διοίκησης με αναπτυξιακή εταιρεία».

Αμπατζόγλου καρφώνει Καραμέρο
για «Όργια μαύρης προπαγάνδας».

Από την Πολιτική Προστασία μας ενημέρωσαν πως απαγορεύονται αυστηρώς τα όργια, διότι οι μετέχοντες δεν φοράνε μάσκα, ούτε κρατάνε τις αποστάσεις.

►Κλειστό αλλά με την ελληνική σημαία στην προθήκη του, παραμένει το καφε-μπαρ Esatto στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού στο Μαρούσι. Ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες.

►Οι Αστροφυσικοί λένε πως μια μαύρη τρύπα καταπίνει τα πάντα. Μπορεί όμως μια μαύρη τρύπα να καταπιεί μια άλλη μαύρη τρύπα; Τι θα συμβεί αν δυο μαύρες τρύπες συναντηθούν; Εδώ σας θέλω.  Δεν είμαστε μόνο για να μαζεύουμε εξώδικα, βάζουμε και σοβαρές ερωτήσεις. 


Πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά σε σχήμα παγωτού ή γλυφιτζούρι! Τις είδαμε στο «Βοτανοπωλείον» - εκ Ζωνανιών. Μητροπόλεως 38 στο Μαρούσι.

Εσύ ξέρεις τι είναι η Αυταγάπη;

Το κατάστημα The Body Shop στο Μαρούσι (Ερμού 33), έχει στη βιτρίνα του, φωτογραφία της ακτιβίστριας Gina Martin η οποία δίνει την απάντηση : «Αυταγάπη σημαίνει να μας επιτρέπουμε να είμαστε ο αληθινός μας εαυτός!».

Σταματήσετε ό,τι κάνετε και αναρωτηθείτε: Αγαπώ τον εαυτό μου;


Και μην ξεχνάτε : Όλο τον Απρίλιο, τις καθημερινές, ο ΕΟΔΥ κάνει δωρεάν rapid tests στην Πλατεία Ευτέρπης (την λένε και Smart Plaza) στο Μαρούσι. Ώρες 10:00 – 15:00. Να έχετε ΑΜΚΑ, ταυτότητα και κινητό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου