Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Η Μαρίνα Πατούλη συγχαίρει τον Νίκο Δένδια

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου, με ανακοίνωσή της, συγχαίρει τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, για το κύρος και την επιχειρηματολογία του κατά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του στην Άγκυρα. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Η υπερήφανη εθνική μας εκπροσώπηση από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια στη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του στην Άγκυρα αναμφισβήτητα αποτελεί μια μεγάλη νίκη των Ελλήνων, ένα εθνικό bonus, για το οποίο χαίρει πολλών συγχαρητηρίων. 

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας Υπουργός Εξωτερικών υψώνει υπερήφανα και καθηλωτικά το ανάστημά του στην προκλητικότητα της γείτονος χώρας υπερασπίζοντας τις πάγιες ελληνικές θέσεις με αξιοπρέπεια, αρτιότητα, σαφήνεια και σοβαρότητα, όπως αρμόζει σε έναν άξιο και ικανό επικεφαλής διπλωματίας. 

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, υπερασπιζόμενος με κύρος και γενναιότητα τα εθνικά μας συμφέροντα, έδωσε ουσιαστικό περιεχόμενο στον όρο της διπλωματίας και της επιτυχημένης εξωτερικής πολιτικής που οφείλει να ακολουθεί ένα σύγχρονο κράτος δικαίου κερδίζοντας επάξια τον σεβασμό όλων των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου