Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ο Θεοδωρικάκος : 3 μεγάλα έργα για το Μαρούσι

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θόδωρου Αμπατζόγλου, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, υπέγραψε σήμερα, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, την ένταξη στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” για τα εξής έργα:

-Κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στο Νέο Τέρμα Αμαρουσίου ύψους 1.7 εκ. ευρώ 

-Επέκταση και κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και λοιπών υποστηρικτικών χώρων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου ύψους 1.5 εκ. ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εσωτερικών είχε υπογράψει την ένταξη στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” της ανακατασκευής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαρουσίου ύψους 720 χιλ. ευρώ.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ευχαριστώ εκ μέρους των Δημοτών Αμαρουσίου τον Υπουργό Εσωτερικών για την κατανόηση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι σε ζητήματα υποδομών και ειδικά σε τομείς όπως ασφάλεια, παιδεία και αθλητισμό, για τους οποίους πετύχαμε την ένταξη 3 σημαντικών έργων που θα αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητα της ζωής των πολιτών. 

Αποδείξαμε για μία ακόμη φορά πως με πρόγραμμα και προσήλωση στο στόχο, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε το καλύτερο για τους Μαρουσιώτες. Συνεχίζουμε με την ίδια πολιτική βούληση να αγωνιζόμαστε για όλα τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας».​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου