Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

SMART PLAZA #6 – Νέο τεύχος με ειδήσεις, παρασκήνιο και αποκαλύψεις

★Κυκλοφόρησε το καινούργιο τεύχος Smart Plaza. Διάβασε για να μη σε πιάσουν αδιάβαστο. Στο εξώφυλλο η Πόπη Νταλαχάνη και ο Σωτήρης Τράγκας του μουσικού σχήματος Dilemma. Η φωτο στο ωραίο γκραφίτι της Πλατείας Ευτέρπης του Μαρουσιού της λεγόμενης και Smart Plaza.

★Οι Dilemma είναι από τα σχήματα που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ 2020 που θα γίνει στο Μαρούσι. 

Περισσότερα για το Φεστιβάλ, δες  ΕΔΩ.

★Ποιοι ροκανίζουν τη θέση του Αντιδήμαρχου Στέφανου Τσιπουράκη (φωτο); Ποιοι τον κατηγορούν για βίαιη συμπεριφορά ή ότι δεν ενδιαφέρεται για τα αδέσποτα; Πριν λίγες μέρες και η Γεωργία Ψωμά , Πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου ΣΩ.ΦΙ.Α. με ανακοίνωσή της τον «καρφώνει» πως είναι αδιάφορος για τα ζώα. Ο Αντιδήμαρχος απάντησε στις κατηγορίες τις οποίες χαρακτηρίζει ανυπόστατες και «καρφώνει» με τη σειρά του την Γ.Ψωμά. Στέφανε ηρέμησε. Το χειρότερο από το να μιλούν άσχημα για εσένα είναι να μη μιλούν καθόλου για εσένα. 

Τι έλεγε η σύζυγος του Δημάρχου, Ελένη Αμπατζόγλου στον Γιάννη Ιωαννίδη (φωτο), δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου και εξαιρετικό σεφ του μεζεδοπωλείου Ασβεστόλακος; Πλησιάσαμε και ακούσαμε. Του έλεγε «Γιάννη, δεν μπορούμε να κάνουμε ομελέτα, χωρίς να σπάσουμε τ’ αβγά!»

Με ποδήλατο κυκλοφορεί στο Μαρούσι ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης. Η ζωή είναι σαν το ποδήλατο. Για να κρατήσεις την ισορροπία σου πρέπει να προχωράς συνεχώς. Αν σταματήσεις πέφτεις. Προχώρα Πέτρο και μακριά από λακκούβες! 

Ένα κλικ στην νεαρή μαρουσιώτισα που διασχίζει την πανέμορφη πλατεία ΗΣΑΠ με τα πολύτιμα  δέντρα, την τοξωτή ξύλινη γέφυρα και τη λιμνούλα.

Έχω ένα όνειρο, ότι μια μέρα, στην πλατεία αυτή, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΝΔημοκράτες, θα τραγουδούν αγκαλιά τραγούδι αδελφοσύνης.

★Η Πλατεία ΗΣΑΠ με τις ωραίες καφετέριες! Τίποτα καλύτερο από το να πιεις τον καφέ σου εκεί. Ένας καφές στην πλατεία, με καλή συντροφιά και νιώθεις πως ξαφνικά φεύγει το γκρίζο. Μας αρέσει ο καφές, ίσως γιατί μας δίνει την ψευδαίσθηση πως είμαστε ξύπνιοι.  

Η Μαρία Βουμβάκη (φωτο) είναι μαρουσιώτισσα και εκπληκτική τραγουδοποιός. Στο τραγούδι της «Η Ιστορία και η Ευτυχία» λέει 


 «Όταν κάτι περιμένεις να γίνει
τότε περνάει έτσι ο καιρός
το χρόνο τον προφταίνουν εκείνοι
που δεν ψάχνουν γιατί και πώς
η Ευτυχία δεν περιμένει 
άλλη μια ευκαιρία χαμένη...»

★Το είπε ο Αϊνστάιν : «Αν θες να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, εξάρτησέ την από έναν στόχο, όχι από ανθρώπους ή αντικείμενα»
Και ο Ζαν - Ζακ Ρουσώ : «Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις»

Το έγραψε η Μαρίνα Πατούλη : "Η ευτυχία μοιάζει με μια πεταλούδα! Δύσκολο να τη φτάσεις, πολύ πιο δύσκολο να την πιάσεις....
κ εκεί που κάθεσαι αμέριμνος κ αφηρημένος... έρχεται ΜΟΝΗ της κ κάθεται στον ώμο σου !!!!"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου