Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Κυκλοφόρησε το πέμπτο τεύχος του Smart Plaza – Διάβασε για να μην σε πιάσουν αδιάβαστο

★Ζουρ φιξ συμβαίνουν κάθε απόγευμα στην πλατεία Smart Plaza Αμαρουσίου.

★Νεαρά άτομα, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας δίνουν το ραντεβού τους σε αυτές τις λαϊκές 
συγκεντρώσεις (φωτο). 

★Ωραίος κόσμος! Δεν θα βρείτε εδώ, χαβιαροπέψιους και στολινσκαγιόβιους. Τι πίνουν; Καφεδάκι από το παρακείμενο Everest ή καμία μπύρα από τα περίπτερα της πλατείας. 

★Νεαρή δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου, από τις ωραιότερες στις δημοτικές εκλογές, λέγεται πως έχει προκαλέσει ισχυρό «πονόδοντο» σε πολύ γνωστό πρόσωπο του Δήμου, ο οποίος όμως δειλιάζει να της το πει...

★Βγήκαν σήμερα να λιαστούν στην πλατεία Κασταλίας και να πιουν το ουζάκι ή τον καφέ τους, αρκετοί. Η φωτογραφία γύρω στις 11 το πρωί, πριν πέσει το πυκνό χαλάζι.

★Φωτεινή λέγεται η ωραία κοπέλα (φωτο) με τα φωτεινά μάτια, που είναι υπεύθυνη για το σέρβις του νέου ίντερνετ-καφε-μπαρ Battlenet 3D, που άνοιξε πρόσφατα στο Μαρούσι, στην πλατεία ηλεκτρικού σταθμού.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ο Δήμος Αμαρουσίου, η Πολιτική Προστασία και οι Εθελοντές της, διοργανώνουν δράση καθαρισμού στο πάρκο - γήπεδο Αρίωνα, την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 και ώρα 10 π.μ.Σημείο συνάντησης Αλκαίου & Ιγνατίου του Λέσβιου.Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν, Πληροφορίες,Tηλ: 2132038117


★Τον γνωστό γυναικολόγο Τάσο Αγιοστρατίτη (φωτο), συναντήσαμε σήμερα να πίνει τον καφέ του, στο Coffeeway της οδού Μητροπόλεως. "Τι μας συμβουλεύετε γιατρέ;" τον ρωτήσαμε και μας απάντησε "Μην αφήνετε για αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα!". Σοφά λόγια...

Today is life. Tomorrow never comes. Είναι γραμμένο στα Μάταλα Κρήτης, από κάποιον - όπως λέγεται-χίπη. Δεν αποκλείεται ο χίπης αυτός να ήταν ο ... Αγιοστρατίτης! 

Και μια που μιλάμε για Κρήτη... Ωραιότατη με τη μαύρη της μάσκα η εξ Ηρακλείου Κρήτης καταγόμενη, δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου Σταματάκη. Την συναντήσαμε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Έχει πολλά προσφέρει ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Της στέλνουμε την αγάπη μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου