Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Η εταρεία Samsung Electronics Hellas SA θα προσφέρει σεμινάρια Πληροφορικής και δράσεις εξοικείωσης στις νέες τεχνολογίες

Και η γιαγιά σας 
μπορεί να μάθει κομπιούτερ!

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θόδωρου Αμπατζόγλου και του CEO της Samsung Electronics Hellas SA Θεόφιλου Σίν (Byung Moo Shin) πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την περασμένηΤετάρτη.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Σιν, δήλωσε την πρόθεση της Samsung Hellas SA στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, να προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια Πληροφορικής και ειδικές δράσεις εξοικείωσης στις νέες τεχνολογίες προς τους δημότες Αμαρουσίου, με ειδικότερη στόχευση στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Θ. Αμπατζόγλου: "Οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στο Μαρούσι μπορούν να συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική πρόοδο της πόλης μας!"

Ο κ. Αμπατζόγλου, τόνισε τη σημαντική συνεισφορά των εταιριών που εδρεύουν στο Μαρούσι τόσο σε γενικότερες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, όσο και σε ειδικότερες, που στοχεύουν στη σύνδεση της αγοράς εργασίας με τους νέους και τους ανέργους του Αμαρουσίου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης και Κωνσταντίνος Ρώτας, o Επικεφαλής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Hellas SA Γιώργος Τσαούσης, και η Brand and Communications Professional της Samsung Hellas SA Τζένη Ζέον (Jannie Zeon).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου