Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Αμαρτίες Τζανίκου παιδεύουν Αμπατζόγλου

Πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ που πήρε δάνειο ο πρώην Δήμαρχος Τζανίκος καλείται τώρα να πληρώσει εντόκως και με το νόμιμο τραπεζικό επιτόκιο υπερημερίας, ο νυν Δήμαρχος, Αμπατζόγλου. Τα λεφτά πήγαν τότε σε εργολάβους για «έργα», όπως να στρωθούν οι κυβόλιθοι στο Μαρούσι (έργο κακότεχνο όπου δεκάδες κυρίες με τακούνια τσάκισαν τον αστράγαλό τους). Ποιος τελικά θα βάλει το χέρι στην τσέπη; Οι δημότες, άμα κράζοντες «Για τους κυβόλιθους ρε γαμώτο!»

Στις 14 Μαΐου 2019 επιδόθηκε στον Δήμο η διαταγή πληρωμής από την Τράπεζα Πειραιώς. Η μπόμπα αυτή που κρύφτηκε τότε, γιατί είχαμε εκλογές, έσκασε τώρα στα χέρια του Αμπατζόγλου. 

Πριν από λίγες μέρες, στις 11 Νοεμβρίου 2019, συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αμαρουσίου. Αποφασίστηκε να ανατεθεί σε εξωτερικό δικηγόρο η διερεύνηση και διαπραγμάτευση με την αντίδικο Τράπεζα, «με σκοπό την εξώδικη επίλυση της διαφοράς και την, μέσω αυτής, μείωση της οφειλής». 

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου, στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 13 Νοεμβρίου 2019. υπάρχουν δάνεια που ο Δήμος καλείται να πληρώσει συνολικού ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.


3 σχόλια:

  1. Να τα απαιτήσουν από Τζανίκο που έκανε άνω κάτω Μαρούσι, Μαρουσιώτες καί περαστικούς από την πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Τζανίκος έκανε τόσο κακό στο Μαρούσι και κατά επέκταση σε όλη την Αθήνα όσο δεν έκαναν όλοι οι πρωθυπουργοί μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζανίκος Ιταλικό όνομα, κατάγεται από Βενετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή