Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Πόσο ενδιαφέρεται για το Μαρούσι το site του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου; Καθόλου!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, έχει ιστοσελίδα (syriza-marousi.gr) όπου αναρτά καθημερινά σχόλια και ειδήσεις, χωρίς καμία αναφορά στα προβλήματα στο Μαρούσι. Το ενδιαφέρον που δείχνει το συγκεκριμένο site  για την τοπική κοινωνία, και για την αναβάθμιση της πόλης, είναι μηδενικό.

Τι υπάρχει στο syriza-marousi.gr 

Υπάρχουν μόνο αναδημοσιεύσεις από άλλα κεντρικά sites του κόμματος, για το πόσο καλοί είναι οι Τσίπρας, Αχτσιόγλου, Παπαδημούλης κ.α όπως και το τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Κομοτηνή και αλλού, αλλά για το Μαρούσι τίποτα. 

Ακόμα και το κουτάκι που γράφει «Η Πόλη μας/Περιγραφή» και εκεί τίποτα για το Μαρούσι, ενώ υπάρχει Τσίπρας, Αχτσιόγλου, Παπαδημούλης και ξανά μανά το τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη, Ροδόπη, Κομοτηνή. 

Το γεγονός αποδεικνύει ότι τα μέλη της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, δεν έχουν καμία επαφή με την πόλη, και ούτε τους ενδιαφέρει να έχουν.

Δεν τους ενδιαφέρει τι γίνεται στις γειτονιές της πόλης, δεν τους ενδιαφέρει αν έχουμε σωστούς παιδικούς σταθμούς, καλή βιβλιοθήκη, πινακοθήκη, μουσείο και δυναμικό φεστιβάλ. Δεν τους ενδιαφέρει ποια είναι η κατάσταση στα σχολικά μας κτίρια. Δεν τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν με τη νεολαία της πόλης. Δεν τους ενδιαφέρει να κάνουν ένα τουλάχιστον τοπικό ρεπορτάζ. 

Τι τους ενδιαφέρει λοιπόν; 

Και γιατί κάποιος μαρουσιώτης θα πρέπει να μπαίνει να διαβάζει το syriza-marousi.gr ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου