Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ρουσόπουλος- Αμπατζόγλου : Συνονόματοι και καλοί φίλοι. Τι συμφώνησαν στην σημερινή τους συνάντηση

Συνάντηση του Δημάρχου Θόδωρου Αμπατζόγλου και του Βουλευτή ΝΔ Βορείου Τομέα Β’ Αθηνών Θόδωρου Ρουσόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Η συνάντηση έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, αφού τους δύο πολιτικούς, συνδέει βαθιά φιλία
Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, είχε στηρίξει την υποψηφιότητα Αμπατζόγλου  και ήταν παρών στο πλευρό του την ημέρα της ορκωμοσίας.

Ο κ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τον κ. Θ. Ρουσόπουλο, για τα μείζονα ζητήματα του Αμαρουσίου, που χρήζουν κυβερνητικών παρεμβάσεων και ιδιαιτέρως για την υπογειοποίηση της Λ. Κηφισιάς, τη διάνοιξη της Λ. Κύμης έως την Εθνική Οδό, την επιτάχυνση του σταθμού Μετρό, τις μεγάλες αντιπλημμυρικές διευθετήσεις και τις πολεοδομικές τακτοποιήσεις.

Ο κ. Ρουσόπουλος, δεσμεύτηκε πως θα προωθήσει τα ζητήματα αυτά στα αρμόδια υπουργεία αλλά και στη Βουλή, προκειμένου το Μαρούσι να γίνει μία πιο ασφαλής και φιλική πόλη για τον άνθρωπο.

1 σχόλιο:

  1. Όσοι δημότες επέζησαν από τη μακρινή δεκαετία του '90 θα θυμούνται την εξαγγελία του Δημάρχου της Βωβούπολης Τζανίκου ότι θα ενώσει το δεξιό με το αριστερό Μαρούσι υπογειοποιώντας την διασταύρωση της Σωρού με την Κηφισίας. Σχόλιο για την υπογειοποίηση της Κηφισίας του να 'χαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή