Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Ταβέρνες και μεζεδοπωλεία στο Μαρούσι – Δροσεροί χώροι για το Καλοκαίρι

1.Τα Πεύκα
Χαϊμαντά 34 (Σύνορα με την Πεύκη)
Τηλ 210 8022371


Τα τραπέζια (φωτο), κυριολεκτικά μέσα στα Πεύκα! Το κοκορέτσι που θα φας στην εξαιρετική αυτή ταβέρνα του Μαρουσιού, θα σε απογειώσει. Η οικογένεια Αποστόλου, που έχει την διεύθυνση της ταβέρνας, είναι από τα Τρίκαλα, και άρα, ξέρει την τέχνη.


Σπέσιαλ πιάτα στα Πεύκα είναι επίσης η μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος, καθώς και το κοντοσούβλι. Πολύ νόστιμο και το σαγανάκι της φωτιάς, που φτιάχνουν αυτοί οι ωραίοι Τρικαλινοί. Καλές τιμές. 

2.Τα 3 Αδέρφια
Κιλελέρ 19 (Κτήμα Βορρέ)
Τηλ 210 8066986 


Περιβάλλον που θυμίζει χωριό. Φαγητό νόστιμο και παραδοσιακό. Ποικιλίες με κρέατα: παϊδάκια, λουκάνικο, κοντοσούβλι και μπιφτέκια, τυροκαυτερή, σαλάτα τρία αδέλφια, ντοματοσαλάτα, μελιτζανοσαλάτα, τηγανίτες πατάτες, και κολοκυθοκεφτέδες. Καλές τιμές.

3.Γαρδένια
Βασ. Σοφίας 75, Πλατεία Ηρώων, Μαρούσι
Τηλ 210 8067371

Πιάτα νόστιμα με σπιτικά φαγητά, ψητά, σαλάτες αλλά και ψάρια και θαλασσινά σε πολύ καλές μερίδες και καλές τιμές. Ευγενικό προσωπικό. Σταθερή αξία στο Μαρούσι. Καλές τιμές.


4. TranzistoRaki
Αναβρύτων 6, Πλατεία Ηρώων, Μαρούσι
Τηλ 210 6147308

Είναι συντονισμένο στη συχνότητα των ούζων, των τσίπουρων και της ρακής. Τις ευφάνταστες προτάσεις της κουζίνας έχει επιμεληθεί ο ιδιοκτήτης του και μάγειρας Γιάννης Ιωαννίδης. Καλές τιμές.

5.Αυθαίρετο
Πεύκων 10 (Κτήμα Βορρέ)
Τηλ 210 8029309

Το "Αυθαίρετο" βρίσκεται σε ένα καταπράσινο και υπερυψωμένο σημείο, έτσι που νοιώθεις σαν να είσαι στην εξοχή. Δροσερό μαγαζί ,με εξυπηρετικό προσωπικό και καλό φαγητό. Δυνατά κεφτεδάκια, λουκάνικο και εξαιρετικές σεφταλιές. Στις τιμές του όμως, μάλλον ακριβό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου