Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

30+1 εραστές της Τέχνης, εκθέτουν τα Τοπία τους, στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου

Φωτο: Η νεαρή Αναστασία Τσιούτσια, παρουσίασε τοπία με σπιτάκια, χωμάτινους δρόμους και ήλιους λαμπρούς, που δείχνουν πως βλέπει τον κόσμο με μάτια παιδιού. 

Το θέμα της έκθεσης είναι το Τοπίο. Οι 31 ζωγράφοι απέδωσαν τοπία διάφορα: ένα βράχο στη θάλασσα, μια όμορφη θέα στη Σαντορίνη, τοπίο αγριεμένης θάλασσας σε λιμανάκι της Κρήτης, αλλά και τοπίο στο φλεγόμενο Μάτι, δηλαδή τοπίο φριχτό.


 Credits- Όλες οι φωτογραφίες ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο 2019

Τοπίο στο φλεγόμενο Μάτι. Έργο της Ευδοξίας Κορομάντζου

Η Έκθεση γίνεται στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Αντιγόνης και Δαναΐδων – Κάτω Χαλάνδρι). Τα εγκαίνια έγιναν την Δευτέρα 10 και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.
Ώρες λειτουργίας : 18.30 – 21.00.

Τηλ. 6979 085756 – 6947 709909

Στην Έκθεση συμμετέχουν 30 ερασιτέχνες ζωγράφοι και ένας απόφοιτος της ΑΣΚΤ και καθηγητής στη Σχολή Βακαλό. Πρόκειται για τον εικαστικό Δημήτρη Κριτσωτάκη.

Φωτο : Ο Δημήτρης Κριτσωτάκης και οι Βράχοι που παρουσίασε. Δεξιά, η Βάλια Χριστούλη, υπ. Επικοινωνίας του Δήμου Χαλανδρίου

Ο Δημήτρης Κριτσωτάκης, εξέθεσε τρία έργα και τα τρία έδειχναν βράχο. Το μεγαλύτερο εξ αυτών (φωτο) έδειχνε μοναχικό και χορταριασμένο βράχο στη θάλασσα φιλοτεχνημένο με αφαιρετικό τρόπο. Μας έκανε θετική εντύπωση, που ο εικαστικός, πήρε μέρος σε ομαδική έκθεση ερασιτεχνών. Σίγουρα αυτό δείχνει, πως δεν έχει κατά το κοινώς λεγόμενο «καβαλήσει καλάμι». Ο πραγματικός καλλιτέχνης, πρέπει να είναι πάντα ταπεινός. 

Δείτε άλλα έργα:

Λυκαβηττός- Έργο της Βάσως Μουστάκα

Τοπίο – Έργο της Αγγέλας Πιακή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου