Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Θόδωρος Αμπατζόγλου : «Δεν χρειαζόμαστε πολιτισμό με φίρμες, γούνες και στρας. Χρειαζόμαστε έναν πολιτισμό της πρωτοπορίας!». (Βίντεο)


Φωτο: Ο Θόδωρος Αμπατζόγλου με τον τραγουδοποιό, Πάνο Μπίρμπα

Γιατί οι νέοι άνθρωποι στο Μαρούσι, ψήφισαν στον πρώτο Γύρο (και θα ξαναψηφίσουν στον δεύτερο), τον Θόδωρο Αμπατζόγλου; Γιατί είναι με το μέρος της πρωτοπορίας της Τέχνης. Γιατί, δεν είναι με το κιτς, και γελοίο. Και το απέδειξε έμπρακτα, ως ο μόνος υποψήφιος Δήμαρχος, που έχει πρόγραμμα για ραδιοσταθμό (χωρίς playlist και με όλες της μορφές μουσικής τέχνης) και ο μόνος που στήριξε το φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ.



Ο Αμπατζόγλου, στην κεντρική προεκλογική ομιλία του, τόνισε: 

«Δεν χρειαζόμαστε πολιτισμό με φίρμες, γούνες και στρας. Χρειαζόμαστε έναν πολιτισμό της πρωτοπορίας. Το Μαρούσι είναι μια πόλη γεμάτη από πνευματικούς ανθρώπους... θέλουμε να τους δώσουμε αέρα, χώρο, θέλουμε να τους δώσουμε οξυγόνο, θέλουμε να αναπτύξουμε τις δημιουργικές τους δυνάμεις, γιατί αυτό είναι προς όφελος όλων μας». 

Και δεν είναι τυχαίο, που σημαντικά ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, και πάνω από 15 εικαστικοί, μετείχαν στο φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ, που έγινε στις 2 και 3 του Μάη στο Μαρούσι, δηλώνοντας την στήριξή τους, στις απόψεις και τις πρωτοβουλίες του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου