Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Η Μικαέλα Δαρμάνη στο Φεστιβάλ διεκδίκησης στο Μαρούσι (βίντεο)

Με χαρά αναγγέλλουμε τη συμμετοχή της Μικαέλας Δαρμάνη (φωτο) στο Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ, που θα γίνει στις 2 και 3 Μάη 2019, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής, στο Μαρούσι. Δείτε τη Μικαέλα, στο βίντεο που ακολουθεί...







Η καλλιτεχνική ομάδα ARTΕΜΕΙΣ, διεκδικεί την αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής του τόπου. Στηρίζει την πρωτοβουλία του υποψήφιου Δήμαρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για την ίδρυση υπερκομματικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, στα Βόρεια Προάστια, με έδρα το Μαρούσι.


Η Μικαέλα Δαρμάνη, σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική σχολή «Ίασμος». Ως τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με γνωτούς καλλιτέχνες όπως οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας, Μπάμπης Στόκας, Γιάννης Βαρδής, Σάκης Μπουλάς ,Κώστας Παρίσσης ,κ.α. 

Εμφανίστηκε σε μουσικές σκηνές, φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα όπως είναι η «Ακτή Πειραιώς», η «Πύλη Αξιού», η «Αρχιτεκτονική», το «Οξυγόνο», «Hotel Ερμού» και σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα. 

Τον Ιανουάριο του 2015 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο “Αγαπώ να Θυμάμαι” με τα πιο αγαπημένα τραγούδια των μεγάλων δημιουργών όπως οι Αττίκ, Γιαννίδης, Καλδάρας, Μουζάκης, Σακελάριος, Σουγιούλ, Τραιφόρος, Χατζιδάκιςκ.ά. 

Τον Μάιο 2016, ερμήνευσε το Digital Single «Ουρανόεσσα», σε σύνθεση Ζωής Τηγανούρια και στίχους Μαρίνας Γεωργίου, το οποίο είναι το τραγούδι που συνοδεύει το ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα και ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα. 

Τον χειμώνα του 2017 εμφανίστηκε, με το συγκρότημα της στη μουσική σκηνή "Σφίγγα" και στο στο «Hotel Eρμου» δίπλα στον Μπάμπη Στόκα. Παράλληλα στο «Θέσις 7» με τον Κώστα Παρίσση. Σημαντικό δείγμα δισκογραφικής γραφής της, είναι και το τραγούδι «Ώρες» του Αντώνη Δημητρίου (ιστορικό μέλος των Ενδελέχεια). 

Τον Αυγουστο του 2018 συμμετείχε στο φεστιβάλ απο το Ζάππειο στo ραδιομεγαρο summERTime υπό την αιγίδα της ΕΡΤ. 

Την περίοδο αυτή βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας την καινούργια δισκογραφική της δουλειά με τον Κώστα Παρίσση. Παράλληλα ξεκίνησε την συνεργασία της ,με τον Γιάννη Νικολάου όπου εμφανίζονται μαζί σε όλη την Έλλαδα. Καρπός της συνεργασίας τους δισκογραφικά, το τραγούδι 'Ερωτόκριτος και Αρετούσα' το οποίο ερμηνεύουν μαζί σε στίχους της Μαρίας Παπαδάκη και μουσική Γιάννη Νικολάου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου