Τρίτη 2 Απριλίου 2019

H Lebaniz Blonde στο Φεστιβάλ διεκδίκησης στο Μαρούσι

Η Lebaniz Blonde (φωτο) θα εκθέσει τα συνθηματικά έργα της, στο Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ, που θα γίνει στις 2 και 3 Μαΐου 2019, στο Μαρούσι. Ένα από αυτά και το KLAMA NA REY. Εικονίζεται η γνωστή αμερικανίδα τραγουδίστρια Lana Del Rey, ενώ ο τίτλος που αναγράφεται, αλλάζει με χιουμοριστικό τρόπο, το όνομά της. Κλάμα να ρέει!


Σε μία δεύτερη ανάγνωση, το έργο καταδεικνύει τα χρόνια της Κρίσης, όπου το κλάμα ρέει άφθονο σε πολλά σπίτια.

Η καλλιτεχνική ομάδα ARTΕΜΕΙΣ, διεκδικεί την αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής του τόπου. Στηρίζει την πρωτοβουλία του υποψήφιου Δήμαρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για την ίδρυση υπερκομματικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, στα Βόρεια Προάστια, με έδρα το Μαρούσι.

Φωτο: Ένα από τα έργα της  Lebaniz Blonde, με τίτλο KEEP CALM AND SAVE MONEY FOR TATOOS. 

Η Lebaniz Blonde, είτε παραφράζοντας στίχους και δημοφιλείς ατάκες, είτε παίζοντας με αναγραμματισμούς ονομάτων από ποπ είδωλα, στοχεύει, πάντα με βάση το χιούμορ, να “σταμπάρει” τη καθημερινότητα προβληματίζοντας το υποσυνείδητο.
Αγαπημένα της υλικά: Stencils, sticker slapping, upcycling, θερμοκόλληση και decoupage σε puzzles, μαγνητάκια, κοσμήματα, πλαστικά τραπεζομάντιλα, τραπεζάκια, αυτοκόλλητα, τσάντες και t - shirts τα οποία χρησιμοποιούνται ως μετανεωτερικός καμβάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου