Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Δωρεάν λιχουδιές από το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ στα εγκαίνια του φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ!

Το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, ο Φούρνος της Απόλαυσης, γίνεται χορηγός, στο φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ. Στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής, και στα εγκαίνια του φεστιβάλ (Πέμπτη 2 Μαίου 2019 και ώρα 6 μ.μ), το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, θα προσφέρει τα εκπληκτικά του γλυκά, και πεντανόστιμα αλμυρά, δωρεάν στους επισκέπτες.


Το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, στην αρχή της Ερμού, αποτελεί κορυφαία ελληνική εταιρεία στην παραγωγή προϊόντων ζύμης και ζαχαροπλαστικής.

Με ένα μοναδικό στην Ελλάδα concept παραγωγής και λειτουργίας και χρησιμοποιώντας μόνο επώνυμες, πιστοποιημένες και α΄ ποιότητας πρώτες ύλες, από τους καλύτερους οίκους της Ελλάδας και της Ευρώπης, το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ προσφέρει στον καταναλωτή φρέσκα, υγιεινά και γευστικά προϊόντα, σε μια τεράστια ποικιλία, ικανή να καλύψει κάθε διατροφική του ανάγκη και γευστική προτίμηση.


Η καλλιτεχνική ομάδα που διοργανώνει το Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ, διεκδικεί την αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής του τόπου. Στηρίζει την πρωτοβουλία του υποψήφιου Δήμαρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για την ίδρυση υπερκομματικού Ραδιοφωνικού Σταθμού, στα Βόρεια Προάστια, με έδρα το Μαρούσι. 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 

Τόπος: Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής
Λ.Κηφισίας 207, Μαρούσι
Διάρκεια: 2 και 3 Μάη 2019
Είσοδος: Ελεύθερη 

Εγκαίνια: Πέμπτη 2 Μάη 2019, στις 6 μ.μ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου