Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Χιλιάδες φανς χόρεψαν στην κηδεία του Keith Flint

Χιλιάδες φανς χόρεψαν για να τιμήσουν την μνήμη του τραγουδιστή και frontman των Prodigy, Κιθ Φλιντ. Η σορός ενταφιάστηκε ενώ οι φανς, αφέθηκαν σε rave beats. Η κηδεία εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο street party με DJs να παίζουν το «Out of Space» των Prodigy την ώρα που το φέρετρο έμπαινε στην εκκλησία.



Η νεκρώσιμη πομπή ακολούθησε μια πορεία 4 χιλιομέτρων στον ναό της Παρθένου Μαρίας και ενώ στην εκκλησία βρίσκονταν μόνο φίλοι και συγγενείς. 

Το πράσινο μικρόφωνό του και μια σύνθεση από λευκά και κόκκινα τριαντάφυλλα κοσμούσαν το φέρετρό του.

H Mayuma Kai (φωτο) χήρα του Κιθ Φλιντ, οι γονείς του τραγουδιστή και τα μέλη των Prodigy συνόδευαν το φέρετρο δακρυσμένοι, ενώ το πλήθος χειροκροτούσε. Το αγαπημένο λυκόσκυλο του Κιθ Φλιντ ήταν αυτό που οδηγούσε την πομπή. Καθώς η ένταση στα ηχεία που είχαν στηθεί δυνάμωνε, οι φανς ξέσπασαν και φώναζαν συνθήματα όπως «Αθάνατος» και «Θα σε αγαπάμε για πάντα». Η φόρτιση ήταν μεγάλη καθώς άλλοι δάκρυζαν και άλλοι χόρευαν ξέφρενα. Ένας συγκινητικός επικήδειος που έγραψε ο Liam Howlett διαβάστηκε μέσα στην εκκλησία από τον σταρ του Game of Thrones και φίλο του Κιθ, Paul Kaye. Ο ηθοποιός εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, αφηγούμενος ιστορίες για τα χρόνια του Φλιντ στους δρόμους και την αγάπη του για τις μηχανές, τα ζώα και το ζίου ζίτσου. «Σου άρεσε να ζεις τη ζωή σου στην κόψη του ξυραφιού...» είπε. «Ήσουν ένας αντι-σταρ, ένας πειρατής και ήσουν δεσμευμένος στον κοινό μας σκοπό να δονήσουμε τις ψυχές των ανθρώπων και να τραντάξουμε τα κτίρια». 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου