Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Δωρεάν Οδοντιατρείο στον Δήμο Αμαρουσίου!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα εγκαίνια του δημοτικού Οδοντιατρείου και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός. 

Στην εκδήλωση των εγκαινίων του Οδοντιατρείου του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυιατρείου και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αμαρουσίου, που έγιναν χτες 13 Φεβρουαρίου 2019 στο κτίριο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου (Παλαιολόγου 9), παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με το συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» κ. Πάνος Βραχνός. 

O κ. Βραχνός εξήρε το πολύ σημαντικό έργο που έχει κάνει ο Δήμος Αμαρουσίου στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών, έργο το οποίο – όπως είπε - θα συνεχίσει και ο ίδιος, εφόσον οι δημότες επιλέξουν το συνδυασμό του ως τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. 

Πρωτοπόρος στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών προς τους δημότες του ο Δήμος Αμαρουσίου δημιούργησε τις δύο νέες αυτές δομές εμπλουτίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες με το οδοντιατρείο που θα παρέχει δωρεάν οδοντιατρικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας αλλά και με το Κέντρο Κοινότητας, ενός έργου που υλοποιείται στο πλαίσιο αντίστοιχου προγράμματος με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. 

Ο εξοπλισμός του δημοτικού οδοντιατρείου είναι προσφορά της οδοντιάτρου και προσωπικής φίλης του κ. Βραχνού της κ. Ελένης Πασαδέλη, της οποίας το παράδειγμα - όπως είπε ο κ. Βραχνός - ευχόμαστε να μιμηθούν και άλλοι συμπολίτες μας προς όφελος των δημοτών μας και ιδιαίτερα των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων.
Τα εγκαίνια έγιναν από το δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου