Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ποια είναι η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2019

Είναι οριστικό (;)

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ΕΡΤ σκέπτεται να στείλει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019, την Κατερίνα Ντούσκα.
Ένα μεγάλο Μπράβο στην ΕΡΤ, για την πραγματικά ποιοτική αυτή επιλογή. Η φωνή της είναι εκπληκτική και πολλοί την συγκρίνουν με την Amy Winehouse .

Η Katerine Duska (Κατερίνα Ντούσκα) γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά, αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε εφηβική ηλικία. Άρχισε σπουδές Νομικής, που άφησε όμως για να αφοσιωωθεί στο τραγούδι. Αν και εκπληκτική ταργουδοποιός, δεν προβλήθηκε ποτέ μέχρι σήμερα, από τις ψευδεπίγραφες εκπομπές Lifestyle στα ιδιωτικά ΜΜΕ, όπου παρεπιδημούν οι γνωστοί μαϊντανοί. Τώρα φυσικά, όλοι θα ασχοληθούν μαζί της.

Το τραγούδι της, που θα στείλουμε στον Διαγωνισμό, είναι γραμμένο σε αγγλικό στίχο. Η Κατερίνα, εμφανίστηκε ως τραγουδοποιός, το 2013, με το τραγούδι της One in a Million. Το 2015, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της μεγάλο δίσκο Embodiment στην Minos - EMI, με όλα τα τραγούδια σε δικούς της στίχους και μουσική.

Δείτε την Κατερίνα σε πρόσφατο βίντεο, να ερμηνεύει το τραγούδι Limit To Your Love (της καναδής τραγουδοποιού Feist) σε διασκευή του Billy Pod (Βασίλης Ποδαράς).
 

1 σχόλιο:

  1. το οτι η ερτ εκανε αυτη την σπουδαια επιλογη να στειλει ενα καταπληκτικο ταλεντο να μας εκπροσωπησει στην eurovision δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να καταστρεψουν μια εμφανιση αν της δωσουν και της επιβαλουν καποιο χαζοτραγουδακι.αλλωστε οι αρμοδιοι της ερτ δεν φημιζονται για την ευφυια τους.ας ελπισουμε το τραγουδι που θα πει να ειναι στο υψος και επιπεδο του ταλεντου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή