Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ο Πάνος Βραχνός προκαλεί τον Γιώργο Πατούλη: «Να πάρει θέση!»

"Καυτή πατάτα" πέταξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πάνος Βραχνός, στον Γιώργο Πατούλη, στην διάρκεια παρουσίασης του Συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ - ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Συνδυασμού, Πάνος Βραχνός, ανέφερε δημόσια... 

πως δέχτηκε  «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» από «όσους υπογράφουν σήμερα και αύριο αλλάζουν χρώμα στην υπογραφή τους». Δεν κατονόμασε αυτούς που του έκαναν τα χτυπήματα, και τους οποίους χαρακτήρισε «ξεδιάντροπους πολιτικούς αποστάτες», όμως, πηγές από το περιβάλλον του Πάνου Βραχνού, διακινούν την πληροφορία, ότι ένας από τους «αποστάτες», είναι ο Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος- όπως ισχυρίζονται οι ίδιες πηγές- είχε υπογράψει με τον Βραχνό, αλλά άλλαξε γνώμη, μεταπηδώντας στον Συνδυασμό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. 

Το τσουχτερό απόσπασμα του λόγου του Πάνου Βραχνού, είναι:

«Όχι λασπολογία απ΄ όπου και αν προέρχεται. Και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Με όσους υπογράφουν σήμερα και αύριο αλλάζουν χρώμα στην υπογραφή τους, στο μελάνι, στο στυλό τους, με άγνωστες υποσχέσεις και πολιτικές, το λιγότερο, αδιαφανείς διαδικασίες και συναλλαγές...Αναρωτιέμαι, ποια μπορεί να είναι και εκείνη ακόμα η αξιοπιστία των συνδυασμών, που τους υποδέχονται σε ξεδιάντροπη πολιτική αποστασία...». 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, συνέχισε επιτιθέμενος φανερά στον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, και στον Συνδιασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-Για ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», λέγοντας:

«Όχι μυστικά από τους πολίτες, όταν επαγγέλλονται στα μέσα, ψεύτικη διαφάνεια και ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ εκτός και αν εννοούν κάτι διαφορετικό. Και καπηλεύονται έτσι συνθήματα για μια ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, που ουσιαστικά δεν θέλουν, δεν τη πιστεύουν και το όνομα ενός συνδυασμού που άφησε ΕΠΟΧΗ στα δρώμενα της πόλης την τελευταία 12ετία...».  

Στο σημείο αυτό, ο Πάνος Βραχνός, επιχείρησε ένα επικίνδυνο άλμα, κατηγορώντας τον Αμπατζόγλου, ότι, εκτός από την «αποστασία», καπηλεύτηκε και το όνομα του Συνδυασμού του Γιώργου Πατούλη. Προχώρησε μάλιστα στο σημείο, να καλέσει τον παρευρισκόμενο, Γιώργο Πατούλη, να πάρει δημόσια θέση:  

«Καλώ, επαναλαμβάνω από αυτό το βήμα και τον Επικεφαλής του Συνδυασμού Μαρούσι – Ανθρώπινη πόλη, Γιώργο Πατούλη να πάρει δημόσια θέση για το θέμα...Καλώ, προκαλώ, αναμένω να καλύψει με το ειδικό του πολιτικό βάρος αυτή τη γενομένη ασχήμια, αυτό το στίγμα με το εμβόλιο της πολιτικής καθαρότητας και εντιμότητας...».  

Ο Γιώργος Πατούλης, απέφυγε να πάρει τον λόγο, ώστε να ξεκαθαρίσει την θέση του και να δώσει το «εμβόλιο της πολιτικής καθαρότητας».


Φωτο: Ο Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε, αλλά δεν έπιασε την "πατάτα".

 Αντικειμενικοί παρατηρητές, λένε ότι η αλλαγή πλεύσης, είναι σύνηθες φαινόμενο, όταν η απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί. Συνεπώς, αν άλλαξε γνώμη ο Πέτρος Κόνιαρης – όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του Πάνου Βραχνού- δεν αποτελεί αποστασία, αλλά επανεκτίμηση δεδομένων.Επίσης, ο χαρακτηρισμός «καπηλεία» δεν στέκει. Το όνομα ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ, υπάρχει βέβαια, ως υπότιτλος στον Συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, αλλά, ο Γιώργος Πατούλης, έδωσε την σύμφωνη γνώμη του, στον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, και χειροκρότησε όταν στο Δημαρχιακό Μέγαρο, πριν ένα μήνα, ανακοινώθηκε το όνομα και ο λογότυπος του Συνδυασμού.

Φωτο: Ο Γ.Πατούλης, όταν έδινε την "ευλογία" του στον Θεόδωρο Αμπατζόγλου (2 Δεκ 2018)

Αντικειμενικοί παρατηρητές, επίσης λένε, ότι, ο Γιώργος Πατούλης, έχει μια στάση που θυμίζει άνθρωπο που προσπαθεί να κρατήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Με την παρουσία του στην εκδήλωση, έδειξε, έμμεσα έστω, την στήριξή του και στον Πάνο Βραχνό. Όμως δεν μπορεί να στηρίζει ταυτόχρονα δύο υποψήφιους.


Credits : Όλες οι φωτογραφίες ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου