Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Συμβαίνουν στην Αθήνα


Τόσα πολλά συμβαίνουν στην Αθήνα σε αυτόν τον τόπο που ανθίζουνε τα κρίνα (και οι βιόλες).

Πριν απ’ όλα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ατζούν που μας έφερε τα ριάλιτι και ανέβασε το επίπεδο στην ελληνική τηλεόραση. Ένα άλλο μεγάλο ευχαριστώ στην Μπάγια Αντωνοπούλου, για την σοβαρή ενημέρωση: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη συναντηθήκαμε τυχαία στον φούρνο. Εκείνος είχε πάει να πάρει τσουρέκι κι εγώ καφέ».

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί οι δικηγόροι  χρησιμοποιούν μια γλώσσα περίεργη. Δεν μπορούν σε απλά ελληνικά να πουν όσα έχουν να πουν;
 
Η Ρία Αντωνίου δια γραφής δικηγόρου της: «...Κατά αυτόν τον τρόπο ο ως άνω Χρήστος Ψωμόπουλος τέλεσε εναντίον μου διαδοχικά τα εγκλήματα του βιασμού, της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης όπως αυτά εγχατρώνονται στα άρθρα 336 παρ.1, 309 και 380 παρ.1 Π.Κ τα οποία συρρέουν εν προκειμένω αληθώς». Τι θα πει «εγχατρώνονται» ρε παιδιά;  Και το ποιο κουφό: Τι ζητά τώρα η Ρία για όλα αυτά που υπέστη; 
Χρηματική αποζημίωση ...44 ευρώ.

Μεθά ο αγέρας, μεθάνε και τα κρίνα
κι ό,τι αγαπάμε γεννιέται στην Αθήνα.

Νέες λέξεις βάζουν οι επιστήμονες στα λεξικά των ελλήνων. Ένα παράδειγμα: Ισαποστακισμός = να κρατάς ίσες απόστάσεις. Προτείνεται και το Ψαραμυρατισμός = την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια.

ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΥΡΑΣ την κάνουν για αλλού. Σε τσουχτερή ανακοίνωσή τους  γράφουν: «Ανεξαρτήτως Συμφωνιών Πρεσπών, Σπετσών, Λειψών ή Ψαρρών. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμου, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ π α λ ι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες μπορούμε να συνάγουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται. Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ».

ΖΗΤΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για την Συμφωνία των Πρεσπών: Ο συνθέτης  Σταύρος Ξαρχάκος, η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου, ο ηθοποιός Τάσος Λιγνάδης, ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Μιχάλης Ρέππας, ο τραγουδιστής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, ο τραγουδιστής Βαγγέλης Γερμανός, ο τραγουδιστής Γιάννης Μηλιώκας κ.α.

ΤΟ ΧΟΡΕΨΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Απ' τα ψηλά στα χαμηλά κι απ' τα πολλά στα λίγα αχ πώς κατάντησα στη ζωή κι από το πρώτο το σκαλί στο τελευταίο πήγα».

Στα μπουζούκια του Σταμάτη Γονίδη, τα ήπιε και χόρεψε βαριά ζεμπεκιά, ο Πάνος Καμμένος εκφράζοντας την διάθεσή του με τον ρυθμό «Μα κανένας δε μου φταίει για το χάλι μου, σπάσιμο θέλει το κεφάλι μου».




Εσύ ανέβασες φωτογραφία σου στο #10yearschallenge ή είσαι ντιπ κουλτουριάρης; Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες του πώς είναι σήμερα και πώς ήταν πριν δέκα χρόνια..


Την ευκαιρία άδραξαν και οι ελληνίδες
celebrities. Και αυτό συνέβη στην Αθήνα: Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ανέβασε φωτο των ...οπισθίων της! Ιδού λοιπόν το πώς ήταν ο κ...ς της Μάγκυ, δέκα χρόνια πριν και το πώς είναι τώρα.


Μικρό παιδί απ’ την αυγή
είχα μείνει μόνη στην πηγή.
Νερό ζητούσα και καρτερούσα
μέσα απ’ τα δέντρα τ’ άλογο να βγει...

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε on air ότι θέλει να γίνει μάνα και σύντομα! Το τι τούβλα πετάει αυτό το κορίτσι δεν λέγεται. Πάντως, μη σας ξεγελά η φωτογραφία. Κρίνος δεν είναι ο Μουτσινάς. Αποκλείεται.


ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Βγάλε τους υπουργούς μου από την κυβέρνηση!» φωνάζει στον Τσίπρα. Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή : «Εάν ο Τσίπρας κρατήσει Κουίκ - Χρυσοβελώνη θα του μπλοκάρουμε τα νομοσχέδια» είπε χαρακτηριστικά, ενώ υπερτόνισε πως η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, όλο το καλοκαίρι,  παρακαλούσε αυτόν και τη γυναίκα του, να την κάνουν υπουργό. Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε σε Κουντουρά, Κόκκαλη και Κουίκ. Τους έχει στη μπούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου