Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

«Διώξε τους υπουργούς μου!» - Τι θα ζητήσει ο Καμμένος από τον Τσίπρα, στην αυριανή τους συνάντηση


Αύριο, Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 10:30 π.μ, στο Μέγαρο Μαξίμου, το ραντεβού Τσίπρα –Καμμένου. Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, αφού διέγραψαν κοινή πορεία  σχεδόν τεσσάρων ετών, χωρίζουν τους δρόμους τους. Αν το πολιτικό διαζύγιο είναι ή όχι βελούδινο, οι επόμενες μέρες θα δείξουν. 

Το πάνω χέρι, έχει αναμφίβολα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.  



Ο Πάνος Καμμένος, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού μόλις επικυρώθηκε η Συμφωνία των Πρεσπών από το κοινοβούλιο των Σκοπίων, η Συμφωνία έρχεται στην Αθήνα, και κανονικά, σύμφωνα με όσα είχε πει, τώρα θα πρέπει να αποσυρθούν αυτός και οι άλλοι εκ των ΑΝΕΛ, που βρίσκονται σε κυβερνητικές θέσεις.



Το δυστύχημα γι αυτόν, είναι πως υπουργοί των ΑΝΕΛ, όπως όλα δείχνουν, δεν παραιτούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος, είναι έξαλλος για τη στάση τους. 

«Εγώ τους έκανα ανθρώπους και υπουργούς και είναι απίστευτο να μου φέρονται έτσι!» λέει με πικρία σε συνομιλητές του.



Έγκυρες πηγές, αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος στην συνάντηση που θα έχει με τον Αλέξη Τσίπρα, θα του ζητήσει να διώξει όλους τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ώστε να μην διαλυθεί το κόμμα του και η Κοινοβουλευτική του Ομάδα, και να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή έξοδο από την κυβέρνηση, χωρίς διαλυμένο κόμμα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου