Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο 19χρονος, αφού δολοφόνησε την Τοπαλούδη, βίασε κορίτσι με ειδικές ανάγκες

Ο 19χρονος δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη (φωτο)στη Ρόδο, φέρεται ότι μετά από τρεις μέρες βίασε μαζί με έναν 23χρονο Ρομά μία 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου. Σύμφωνα με τη Ροδιακή εφημερίδα ο 23χρονος συνελήφθη, ομολόγησε την πράξη του και θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Ο βιασμός της νεαρής κοπέλας έγινε την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή στις 28 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι τρεις μέρες μετά τη δολοφονία ο 19χρονος κατηγορούμενος προέβη σε νέο βιασμό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Ροδιακής ο 23χρονος δράστης βρισκόταν μια την 19χρονη κοπέλα στην ίδια παρέα, όταν της πρότεινε μαζί με τον 19χρονο κατηγορούμενο να πάνε μια βόλτα. Οι τρεις τους κατέληξαν στην περιοχή του Ενυδρείου, όπου βίασαν την κοπέλα. Η 19χρονη κοπέλα επιβεβαίωσε το γεγονός στην κατάθεσή της στην αστυνομία.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες. Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία. O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους. Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου..

Με πληροφορίες από rodiaki..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου