Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Θεόδωρος Αμπατζόγλου : Ο Άνθρωπος είναι η απάντηση, όποια κι αν είναι η ερώτηση!

Σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, και σε αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσίασε σήμερα, τον Συνδυασμό του Νέα Εποχή. «Η φιλοσοφία μου...» είπε «υπάρχει μέσα σε τέσσερις λέξεις του γάλλου φιλόσοφου, Αντρέ Μπρετόν: Ο Άνθρωπος είναι η απάντηση, όποια κι αν είναι η ερώτηση. Αυτό με οδηγεί, σε όλη μου την πορεία. Αυτό θα δώσω στο Μαρούσι..».

Ποιοι τον στηρίζουν 


Από αριστερά: Γ.Πατούλης, Θ.Αμπατζόγλου, Γ.Κουμουτσάκος, και Ζ.Ράπτη.

Πολλά στελέχη της ΝΔ, δήλωσαν με την παρουσία τους, την στήριξή τους,  στην υποψηφιότητα Αμπατζόγλου. Ήταν εκεί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτες Γιώργος Κουμουτσάκος, και Νίκη Κεραμέως, η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος ΝΔ, Ζωή Ράπτη, ο πρώην υπουργός, Γιάννης Παπαθανασίου, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης –Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, και αρκετοί άλλοι.

Από αριστερά: Ν.Κακλαμάνης και Γ.Παπαθανασίου.

Μήνυμα στήριξης έστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, το οποίο διαβάστηκε στο ακροατήριο, από την Πηνελόπη Γαβρά: 

«Αγαπητέ Θεόδωρε, έχεις την αμέριστη εμπιστοσύνη και υποστήριξη μου. Καλό αγώνα»

Τα κυριότερα σημεία του λόγου που εκφώνησε ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου, είναι: «Γιατί πήρα την απόφαση να διεκδικήσω το Δημαρχιακό Αξίωμα; Είναι απόφαση ευθύνης, πίστης και αισιοδοξίας. Ευθύνης απέναντι στην πόλη που με μεγάλωσε, στην πόλη που πήγα σχολείο, στην πόλη που ζω τα τελευταία 40 χρόνια, στην πόλη που έκανα τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα, στην πόλη που δημιούργησα την οικογένειά μου. Πίστη, για τις μεγάλες δυνατότητες που έχει το Μαρούσι, και τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο προς όφελος των συμπολιτών μας. Και αισιοδοξία, γιατί πραγματικά, νομίζω ότι με καλή ομάδα, καλό προγραμματισμό, σκληρή δουλειά, καλό συντονισμό, μπορούμε να οδηγήσουμε την πόλη στην νέα εποχή...»

Έδειξε σε γιγαντοοθόνη, τους 11 τομείς δράσης του Συνδυασμού του, προσθέτοντας 
«Το Μαρούσι είναι μια πόλη με αξία, και αξίες. Το Μαρούσι, είναι μια πόλη που εμπνέει. Είναι ένα προάστιο που του αξίζει να πρωταγωνιστεί, σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένας ξεχωριστός τόπος κατοικίας, αλλά και ένα σημείο αναφοράς για την οικονομική ζωή της χώρας. Σας θυμίζω ότι το ¼ του ΑΕΠ, δημιουργείται από εταιρείες που έχουν έδρα τους το Μαρούσι. Είναι η δική μας πόλη, που αποτυπώνει την σύγχρονη εικόνα της χώρας που θέλουμε. Και η χώρα που θέλουμε είναι η εικόνα μιας Ελλάδας, που χαρακτηρίζεται από αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε το Μαρούσι της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας... Ένα προάστιο που θα συνυπάρχουνε οι γειτονιές και οι επιχειρήσεις. Ένα προάστιο με γειτονιές πράσινες, φωτεινές, καθαρές και ασφαλείς... Γειτονιές που θα συνυπάρχουν αρμονικά με τις επιχειρήσεις που βρίσκονται ή πρόκειται να έλθουν στην πόλη μας, αλλά και επιχειρήσεις που θα σεβαστούν την τοπική ταυτότητα και τα δικαιώματα των κατοίκων. Θα δημιουργούν πλούτο για όλους, θα δίνουν προστιθέμενη αξία στις δικές μας μαρουσιώτικες περιουσίες, θα προσφέρουν εισοδήματα και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, στην νέα γενιά της πόλης μας...» 

«Το όραμά μας αποτυπώνεται καθαρά στο όνομα και στο λογότυπο του συνδυασμού μας : Νέα Εποχή. Για ένα Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη. Αυτό είναι το σήμα μς, αυτή είναι η νοοτροπία μας...» 



Η πρώτη ομάδα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που  παρουσίασε, δεν αποτελούν νέο αίμα. Προέρχονται όλοι από τον Συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, και είναι:

Ελένη Βλάχου Σταματάκη

Γιώργος Ζήκος

Βαγγέλης Κάββαλος

Δημήτρης Καρλαύτης

Νώντας Κατσιγιάννης

Βασίλης Κόκκαλης

Βασίλης Κωνσταντίνου

Μιχάλης Παπαδόπουλος

Σπύρος Σταθούλης

Ρένα Χαλιώτη


Επίσης ανακοίνωσε 17 νέες υποψηφιότητες οι οποίες είναι οι ακόλουθες:

Ιωάννη Αμαξηλάτη-Δημοσιογράφος

Νίκος Αρβανιτάκης-Δικηγόρος-Πρόεδρος Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Φιλοθέης.

Δημήτρης Βασιλόπουλος-Αρχιτέκτονας.

Ιουλία Γαληνού-Δικηγόρος

Μαίρη Γώγου-Ιατρός.

Άννα Ζαχαριάδου-πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου-Πολιτικός Επιστήμονας.

Μαριάννα Ζερβάκη-ειδική παιδαγωγός.

Χριστίνα θεοδωρίδου-πρόεδρος ΗΠΑΡχω.

Νίκος Καμπανάκης-επιχειρηματίας.

Αντώνης Κλάδης-Πολιτικός μηχανικός.

Γιώργος Κοκοράκης-οικονομολόγος.

Αλεξάνδρα Κουμαντάνου-Ορθοδοντικός-Οδοντίατρος.

Ορέστης Παπαγεωργίου-Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ-Χημικός μηχανικός-Στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας.

Μανώλης Παπαδάκης-Ιατρός.

Καλλιόπη Παπαρούπα-πρ. Διευθύντρια Υπουργείου Πολιτισμού.

Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος-Δικηγόρος με ειδίκευση σε θέματα Δημοσίου και Κοινωνικής Ασφάλισης.



Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ανέφερε «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους εκπρόσωπους της ανευθυνότητας, του λαϊκισμού και της διάσπασης, να πάνε το Μαρούσι πίσω. Γιατί υπάρχει πράγματι, ο κίνδυνος, εάν επικρατήσουν αυτές οι δυνάμεις, το Μαρούσι να βρεθεί στην ίδια θέση που βρέθηκε η Ελλάδα το 2015. Σας επισημαίνω λοιπόν, ότι στις προσεχείς εκλογές, θα συγκρουστούν δύο κόσμοι με δύο διαφορετικές λογικές. Από την μια μεριά, θα σταθούν οι δυνάμεις της ευθύνης, της δημιουργίας και του αποτελέσματος. και από την άλλη, οι πολιτικοί εκφραστές της ανευθυνότητας του λαϊκισμού και της ανυπαρξίας έργου...» 

Αναφορά στην υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμέρου, έκανε (χωρίς να τον κατονομάσει), λέγοντας «Δεν παγιδεύεται ο δημότης από δήθεν ανεξάρτητους που μέχρι χθες είχαν ψηλά την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, και σήμερα εμφανίζονται σαν ανεξάρτητοι, υποτιμώντας και προσβάλλοντας την νοημοσύνη του δημότη...»


Credits - Όλες οι φωτογραφίες ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο Πόλης. 










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου