Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Σήμερα η κηδεία της άτυχης Ελένης - Για βιασμό και ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι δύο νεαροί συλληφθέντες / Update

Έγινε σήμερα, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, Διδυμότειχο, η κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που βρήκε φριχτό θάνατο στην Ρόδο. Πλήθος κόσμου από όλο τον Έβρο ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο. Η σορός της κοπέλας έφτασε χθες, αργά το βράδυ αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς στο Διδυμότειχο, και το πρωί μεταφέρθηκε στο πατρικό σπίτι. 


Για την δολοφονία της. κατηγορούνται δύο νεαροί. Κατηγορούνται πως με δόλιο τρόπο την παρέσυραν στο σπίτι του ενός, όπου προσπάθησαν να την βιάσουν. Η κοπέλα αντιστάθηκε, και τότε, την χτύπησαν, και την πέταξαν στην θάλασσα, γυμνή, αναίσθητη αλλά ακόμα ζωντανή, και εκεί την άφησαν να πνιγεί, πιστεύοντας ότι κανείς δεν θα τους εντοπίσει.



Ο ένας, ονομάζεται Μανώλης Κ., 21 ετών, γόνος πλούσιας οικογένειας, που έχει στην ιδιοκτησία της, εστιατόρια, καφετέριες και μικρό ξενοδοχείο στην Ρόδο. Ο άλλος, Αλέξανδρος Λ., 19 χρόνων, είναι κικ-μπόξερ. Ο δεύτερος, ομολόγησε, ο πρώτος, ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία ανάμειξη με το έγκλημα, και προσπαθεί, να τα φορτώσει όλα, στον πρώτο. Ωστόσο, η απόπειρα βιασμού, έγινε στο σπίτι του 21χρονου, και η μεταφορά της, με το αυτοκίνητό του.



Το τι πραγματικά συνέβη σύντομα θα φανεί.

Στο fb εμφανίστηκε μήνυμα κάποιας κοπέλας από την  Ρόδο, που γράφει ότι οι δύο κατηγορούμενοι, την είχαν πλησιάσει και αυτή, λίγες μέρες πριν την Ελένη. Η κοπέλα, θεωρεί πως στάθηκε τυχερή, που δεν δέχτηκε να τους συναντήσει.  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου