Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την δολοφονία της Ελένης

΄Ένα βίντεο – ντοκουμέντο δημοσίευσε σήμερα η dimokratiki.gr της Ρόδου . Δείχνει τον 19χρονο Αλβανό, να πηγαίνει στο σπίτι της Ελένης, και να την περιμένει να βγει. 

Στο βίντεο φαίνεται πως η ώρα είναι 9 λεπτά μετά τις δύο προς τα ξημερώματα της Δευτέρας. Είναι λάθος στο σύστημα της κάμερας. Στην πραγματικότητα είναι γύρω στις 11, την νύχτα της Τρίτης. Η φοιτήτρια βγαίνει μετά από 8 λεπτά. Ο Αλβανός, την αγκαλιάζει και την φιλάει στο μάγουλο (την ...αγαπούσε κιόλας!). Φεύγουν για το λευκό Βαν, που θα τους μεταφέρει στο εξοχικό σπίτι του 21χρονου, όπου η κοπέλα θα δολοφονηθεί.


Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν, πως ο 19χρονος με τον 214χρονο, δρούσαν ως ένα εγκληματικό ντουέτο. Σύμφωνα με καταγγελίες, πλησίαζαν κοπέλες με σκοπό να ικανοποιηούν τις ανώμαλες ορέξεις τους. Κάτι τέτοιο υπονοείται και από μαρτυρία νεαρής ροδίτισσας, η οποία κατήγγειλε πως την προσκάλεσαν και αυτήν, λίγες μέρες πριν την Ελένη, να τους ακολουθήσει στο εξοχικό του θανάτου.  
Σύμφωνα με την απολογία του 19χρονου Αλβανού, η Ελένη αρνήθηκε την σεξουαλική συνεύρεση με τον 21χρονο Ροδίτη και δέχθηκε από εκείνον χτυπήματα στο κεφάλι με ένα σίδερο. Στη συνέχεια, και ενώ ακόμα ήταν ζωντανή, την πέταξαν στα βράχια με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Δείτε ΕΔΩ τι ισχυρίζονται οι δράστες 
 

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr το απόγευμα της Τετάρτης η αστυνομία βρήκε με την συνδρομή των δυτών του λιμενικού σώματος τα προσωπικά αντικείμενα της 21χρονης. Τα ρούχα που φορούσε πλην του εσωρούχου της αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο την χτύπησαν στο κεφάλι, βρέθηκαν κοντά στο σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σορός της.  
Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα, βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ το ίδιο έπραξαν και στο σπίτι της φοιτήτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου