Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΡΟΔΟΣ. Επεχείρησαν να λυντσάρουν τους δύο φονιάδες της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη

Δεν μπορεί να χωρέσει στο μυαλό του ανθρώπου, η βαρβαρότητα που επέδειξαν οι δύο φονιάδες. 
Ο ένας της κρατούσε τα χέρια και ο άλλος την χτυπούσε με γροθιές και με σίδερο. Κι ενώ εκείνη τους εκλιπαρούσε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αποφάσισαν να την «τελειώσουν» -όπως είπε ο 19χρονος.

Την  έβαλαν στο λευκό βαν και ζωντανή την πέταξαν στην θάλασσα.

Ύστερα, επέστρεψαν στο σπίτι του εγκλήματος να καθαρίσουν ενοχοποιητικά στοιχεία. Ποια τιμωρία αξίζει σε αυτά τα ανθρωπόμορφα ζώα;
Σήμερα (μεσημέρι της Παρασκευής) ολοκληρώθηκαν  οι απολογίες των δύο κατηγορούμενων για την άγρια δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το δικαστικό μέγαρο, επεχείρησαν να τους λυντσάρουν.
Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών, άρχισε η κατ' αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορουμένων, διαδικασία την οποία είχε ζητήσει ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης, από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 19χρονος μετέβη με μικρό φορτηγό μαζί με τον 21 ετών στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη για να την παραλάβουν και να πάνε σε εξοχική κατοικία.

Εκεί, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός (αντέδρασε η κοπέλα όταν επεχείρησαν να την βιάσουν) και ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων την χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι, και στη συνέχεια οι δυο τους, την μετέφεραν και την πέταξαν στη θάλασσα ενώ ακόμα ήταν ζωντανή.

«Προέκυψε ότι το θύμα εν ζωή υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» τόνισαν οι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, προσθέτοντας ότι παραγγέλθηκε και η διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί του Λιμενικού, ο υποναύαρχος και διευθυντής Ασφάλειας και αστυνόμευσης, κ. Ιωάννης Αργυρίου, ο πλοίαρχος και διευθυντής Ασφαλείας και προστασίας θαλάσσιων συνόρων Ιωάννης Τζαμουράνης και ο πλοίαρχος και εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος Νίκος Λαγκαδιανός διευκρίνισαν πως το πτώμα της φοιτήτριας δεν βρέθηκε δεμένο στα πόδια, όπως ανέφερε την Πέμπτη ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, αλλά δέθηκε στη συνέχεια από ειδικά εκπαιδευμένους δύτες προκειμένου να ανασυρθεί.


Επιπλέον, ο κ. Τζαμουράνης σημείωσε πως στην απολογία του 19χρονου φαίνεται πως το θύμα εξαναγκάστηκε σε πράξεις χωρίς τη θέλησή του. Οι δράστες «έριξαν την κοπέλα στη θάλασσα, γύρισαν σπίτι, καθάρισαν, πήγαν ξανά στο σημείο, πέταξαν κάποια αντικείμενα και επέστρεψαν πάλι πίσω» επισημάνθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου