Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Το Ξεχασμένο Πηγάδι υπάρχει, δεν είναι αστικός μύθος – καραδοκεί το θύμα του στο Μαρούσι!

Θυμάστε το «Ξεχασμένο Πηγάδι» που τραγουδούσε ο Πουλικάκος; Σε αυτό που έπεσε μέσα ο Λούλης; Όλοι πιστεύαμε πως είναι αστικός μύθος. Και όμως, υπάρχει κάτι ανάλογο σε Πάρκο, σε κεντρικό σημείο στο Μαρούσι. Πηγάδι δεν είναι, αλλά στο μισοσκόταδο το βραδάκι, αν περπατάς ανυποψίσατος στο παρκάκι, την έβαψες φίλε.



Κάτοικοι της περιοχής, μας είπαν πως έχουν ειδοποιήσει πολλές φορές τον Δήμο, αλλά δεν έρχονται να το φτιάξουν. Και μένει εκεί, στο κέντρο του πάρκου, μια τρύπα παγίδα.


Στην περιοχή, υπάρχουν παιδιά. Δίπλα υπάρχει Νηπιαγωγείο, και Παιδική Χαρά. Πολλές κυρίες, περνούν τα  καρότσια με τα μωρά τους, μέσα από το πάρκο. Πιτσιρικάδες πάνε και παίζουν. Πρέπει να σπάσει κανένα το πόδι του, για να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι από τον Δήμο, να κλείσουν την τρύπα;


Πού βρίσκεται αυτό το επικίνδυνο πάρκο; Στην οδό Ηρώδου Αττικού, κοντά στο Αμαλιείο. Δίπλα σε μια εγκαταλειμμένη από τον Δήμο Παιδική Χαρά. Γι αυτήν, θα μιλήσουμε σύντομα. Στο πάρκο, ο Δήμος έχει τοποθετήσει ταμπέλα, νουθετώντας τους κατοίκους να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των σκύλων. Όμως, ο ίδιος, έχει αφήσει το πάρκο στην τύχη του. Φθαρμένα παγκάκια. Σκουπίδια παντού. Και η πρόσβαση από την μία μεριά, αδύνατη για μη ακροβάτες, αφού έχει σχηματιστεί μικρό έλος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου