Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Οι εκπληκτικοί Part of the Theory στο ARTΕΜΕΙΣ φεστιβάλ στο Μαρούσι ! (Βίντεο)

Το απόλυτο ροκ
συγκρότημα Part of the Theory, με την εκρηκτική τραγουδίστρια – περφόρμερ, Βίκυ Καπετανοπούλου, έρχεται στο ARTΕΜΕΙΣ φεστιβάλ, να απογειώσει τα πάντα ! Πριν λίγους μήνες έγραψαν μουσική για σκηνή στο σήριαλ Μαέστρο. Θα εμφανιστούν την δεύτερη μέρα 28 Σεπτεμβρίου 2024. Be there !


Δείτε τους Part of the Theory, στην εμφάνισή τους στο SCHOOLWAVE 2023...






Την ίδια μέρα (28 Σεπτεμβρίου, δεύτερη μέρα του φεστιβάλ) θα εμφανιστούν :

• Kandè (Κατερίνα Ανδρέου)

Χορεύτρια και τραγουδοποιός. Παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα, με μίξη σόουλ, ρυθμ εν μπλουζ, ηλεκτρονικής, ποπ, ντίσκο, και χιπ χοπ

Και

• Sun Rain in Life

Ένα εξαιρετικό ροκ συγκρότημα, επηρεασμένο από το 90’s grunge rock των Alice in Chains και Silverchair αλλά και από τους εναλλακτικούς ήχους των The Smashing Pumpkins.

Το φεστιβάλ έχει θεσμοθετηθεί από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θόδωρο Αμπατζόγλου, με στόχο την προβολή των νέων καλλιτεχνών της πρωτοπορίας.
Διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και την καλλιτεχνική ομάδα ARTΕΜΕΙΣ.


Καλλιτεχνική επιμέλεια : Μανώλης Νταλούκας

Το ARTΕΜΕΙΣ festival, γίνεται και φέτος με ελεύθερη είσοδο, διήμερο (27 και 28 Σεπτεμβρίου 2024) στην δροσερή πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι. Εάν είσαι νέος από 7 μέχρι 97 ετών, και θέλεις να περάσεις μια ονειρεμένη βραδιά, μακριά από το τσιμέντο, τότε έλα στην δενδρόφυτη πλατεία Ηρώων, γύρω στις 8 το βραδάκι. Το κέφι και το θέαμα εξασφαλισμένο. Εσύ αποφασίζεις εάν καθίσεις στο γρασίδι, σε καρέκλα, σε παγκάκι, ή στα τραπεζάκια των καταστημάτων που βρίσκονται περιφερειακά της πανέμορφης πλατείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου