Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Η Kandè με «νέο-σόουλ» χορευτική μουσική στο ARTΕΜΕΙΣ festival στο Μαρούσι !

Kandè
είναι το καλλιτεχνικό προσωνύμιο της νεαρής τραγουδοποιού και χορεύτριας Κατερίνας Ανδρέου. Θα εμφανιστεί την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ (Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024), παρουσιάζοντας ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα, με μίξη σόουλ, ρυθμ εν μπλουζ, ηλεκτρονικής, ποπ, ντίσκο, και χιπ χοπ.


Η Κατερίνα, σπούδασε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, μπαλέτο, σύγχρονο και Γκράχαμ, ένα ιδιαίτερο είδος χορού που ξεκίνησε η σπουδαία Αμερικανή χορεύτρια και χορογράφος Μάρθα Γκράχαμ. Έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στην Σχολή Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο, όπου τώρα βρίσκεται στο πτυχίο.


Ένα δείγμα από την δουλειά της είναι το τραγούδι «Fury of War». Στο βίντεο του τραγουδιού, μπορείτε να δείτε και την τεχνική της στον χορό που έχει σπουδάσει και που την βοηθά στο να έχει μια πραγματικά θεαματική σκηνική παρουσία.

Το  ARTΕΜΕΙΣ festival έχει θεσμοθετηθεί από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θόδωρο Αμπατζόγλου με στόχο να προβληθούν οι νέοι καλλιτέχνες της πρωτοπορίας. 

Θυμίζουμε ότι, φέτος, το φεστιβάλ ανοίγει η 17χρονη Μαρία Σακελλάρη, νικήτρια του Voice of Greece 2023 (δες ΕΔΩ). 

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού με τον καλλιτεχνική ομάδα ARTΕΜΕΙΣ.

Κεντρικό μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ είναι η σπουδαιότητα της συνεισφοράς των γυναικών στην ευτυχία της οικογένειας και την πρόοδο της κοινωνίας και η εξάλειψη κάθε μορφής διακρίσεως και βίας.

Παρουσιάστρια : Δανάη Κασίμη.
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Μανώλης Νταλούκας.

Περισσότερα για το ARTΕΜΕΙΣ festival στο Μαρούσι - το πλήρες πρόγραμμα των δύο ημερών και χρήσιμες άλλες πληροφορίες- θα δημοσιεύσουμε σύντομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου