Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Αμπατζόγλου : «Το φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ είναι πια θεσμός!»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου
και όλα τα μέλη της δημοτικής αρχής, τίμησαν με την παρουσία τους, τους νέους καλλιτέχνες και τα νεανικά συγκροτήματα που παρουσίασαν τη δουλειά τους την δεύτερη και τελευταία μέρα του Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ. Μια ωραία βραδιά τέχνης και πολιτισμού, ήταν η χθεσινή (28.09.2024) στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.


Φωτο : Η χορεύτρια και τραγουδοποιός Kandè (Κατερίνα Ανδρέου). Παρουσίασε με την μπάντα της, ένα εξαιρετικό μουσικοχορευτικό θέαμα, με μίξη σόουλ, ρυθμ εν μπλουζ, ηλεκτρονικής, ποπ, ντίσκο, και χιπ χοπ

Φωτο : Η εκρηκτική Βίκυ Καπετανοπούλου, frontwoman του ροκ συγκροτήματος Part of the Theory. Απογείωσε τους θεατές όταν ερμήνευσε την «Μισιρλού» με απόλυτα ροκ τρόπο.

Το νεανικό φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ δεν είναι μόνο μία καλλιτεχνική εκδήλωση. Είναι και η εφαρμογή της πολιτικής του Δημάρχου Αμαρουσίου Θόδωρου Αμπατζόγλου, για την προβολή των νέων καλλιτεχνών.

Αμπατζόγλου :
«Το φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ είναι θεσμός πια. Είναι μια προσπάθεια που κάνουμε πέρα από τις άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, να δίνουμε την ευκαιρία να δίνουμε την σκηνή σε νέα παιδιά, σε νέους ανθρώπους, σε πρωτοποριακούς καλλιτέχνες…»



Το φεστιβάλ, διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και την καλλιτεχνική ομάδα ARTΕΜΕΙΣ, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Μανώλη Νταλούκα.

Φωτο : Η νεαρή τραγουδίστρια Νίνα Σεβαστέρη άνοιξε το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του φεστιβάλ, ερμηνεύοντας ροκ τραγούδια.

Φωτο : Το συγκρότημα Sun Rain in Life, έκλεισε τη βραδιά με δυνατούς ροκ ήχους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου