Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Σοφία Μανουσάκη – Εκπληκτική η σκηνική παρουσία της στο Φεστιβάλ 2024 στο Μαρούσι

Σε μια ακόμη μαγική βραδιά
, εξελίχθηκε η συναυλία του Στέφανου Κορκολή και του Γιώργου Θεοφάνους στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2024 την Δευτέρα 15.07.2024 στο πανέμορφο Αίθριο Θέατρο. Πριγκίπισσα της βραδιάς, αναμφίβολλα η κρητικοπούλα Σοφία Μανουσάκη (είναι από τα Χανιά) που εντυπωσίασε όλους, ερμηνεύοντας με σπάνια ευαισθησία τραγούδια του Στέφανου Κορκολή και άλλων συνθετών. Δείτε ένα βίντεο, από την ερμηνεία της στο τραγούδι «Και σ’αγαπώ»…

 




Ο Στέφανος Κορκολής έχει πει για την Σοφία Μανουσάκη :

«Όταν άκουσα πρώτη φορά την Σοφία πραγματικά ενθουσιάστηκα και αμέσως έτρεξα στον πολύ μεγάλο μου δάσκαλο τον Μίκη Θεοδωράκη. Και μου είπε ο Μίκης «αυτή είναι αποκάλυψη μεγατόνων». Η Σοφία Μανουσάκη είναι ένας νέος άνθρωπος που δεν καταναλώνεται στην ευκαιριακή και γρήγορη αναγνωρισιμότητα, αν και θα μπορούσε να το κάνει πολύ εύκολα, αλλά αφιερώνεται στην μουσική, αφιερώνεται στην τέχνη της και περιμένει υπομονετικά να πάρει από εσάς εκείνο που της αξίζει…»


Παρών στη συναυλία ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου. Εκεί επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Βλάχος, δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της δημοτικής αρχής.

Φωτο : Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Βλάχος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητσιμού, Νίκος Πέππας.


Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς
, ο Γιώργος Θεοφάνους παρουσίασε την Όλγα Βενετσιάνου και τον Νίκο Παπουτσή (φωτο) σε λαϊκά μερακλομπερδέματα, τραγούδια δηλαδή γνωστά από τις μεγάλες νυχτερινές πίστες.


Δείτε άλλες εικόνες από την βραδιά…






 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου