Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ για το 18ο Νηπιαγωγείο : Σταύρος Αμπατζόγλου κατά Θανάση Βλαχοπιώτη

Πρώτα πρώτα
να πούμε πως το 18ο Νηπιαγωγείο δεν στεγάζεται σε κοντέινερ όπως θέλουν να διαδίδουν κάποιοι. Είναι μία άριστη προκατ κατασκευή (φωτο), με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Αλλά το θέμα  είναι ότι το οικόπεδο πουλήθηκε και τώρα το έχει νέος ιδιοκτήτης. Αναζητείται λοιπόν επειγόντως για το Νηπιαγωγείο μια λύση, αν πρέπει να μεταφερθεί και πού. Σε συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος πρότεινε να μεταφερθεί προσωρινά στο μεγάλο οικόπεδο όπου υπάρχει και το 18ο Δημοτικό. Ο Θανάσης Βλαχοπιώτης πρότεινε πως ίσως θα έπρεπε να διαπραγματευτεί ο Δήμος με τον νέο ιδιοκτήτη του οικοπέδου, και να παραμείνει στην θέση που είναι, μέχρι την οριστική του εγκατάσταση στην οδό Ευκαλύπτων.


Μετά την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, σημειώθηκε λεκτική επίθεση του αδελφού του Δημάρχου, Σταύρου Αμπατζόγλου στον Θανάση Βλαχοπιώτη. 

Κατά τη γνώμη μας κακώς, διότι ο Βλαχοπιώτης εξέφρασε την γνώμη του πολύ ευγενικά, και στην κοινή προσπάθεια να βρεθεί η καλύτερη λύση. 

Φράσεις όπως «ήρθες εδώ για να κάνεις το παγώνι» και «συντάχθηκες με τους αριστερούς» είναι κατά τη γνώμη μας άστοχες. 

Τα λέμε αυτά, επειδή εκτιμούμε και τον Σταύρο και τον Θανάση, και θεωρούμε ότι βρίσκονται στην ίδια πλευρά. Ο Σταύρος έχει προσφέρει πολλά για να έχουμε Δήμαρχο τον Θόδωρο Αμπατζόγλου αλλά και ο Θανάσης επίσης. 

2 σχόλια: