Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Χρυσόστομος Σχινάς – Αξίζει να τον ψηφίσετε!

Στη δυνατή ομάδα του συνδυασμού «Το Μαρούσι Ψηλά!» ανήκει ο δικηγόρος και πρώην διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης Χρυσόστομος Σχινάς. «Ο Χρυσόστομος Σχινάς, Μαρουσιώτης με αγάπη για την επιστήμη του, τον αθλητισμό και κυρίως για την πόλη μας, συστρατεύεται μαζί μας, με μόνο στόχο το Μαρούσι να πάει ακόμη πιο ψηλά!», τόνισε καλωσορίζοντας τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου.


Από την πλευρά του, ο Χρ. Σχινάς, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό Αμπατζόγλου και στις εκλογές του 2019, δήλωσε:

«Αγαπημένοι μου φίλοι και συνδημότες.
Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ζήτησα τη στήριξη σας προκειμένου να συστρατευτώ στο πλευρό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για το Μαρούσι της Νέας Εποχής. Εκατοντάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα. Ο άδικος, όμως, εκλογικός νόμος που ίσχυε την περίοδο εκείνη δεν μου επέτρεψε να μετέχω στη δημοτική μας ομάδα. Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος μας, με επέλεξε στη θέση του άμισθου συμβούλου του στον αθλητισμό και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να τον βοηθήσω να υλοποιήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω της πανδημίας.

Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας ήταν η κατασκευή του πρώτου μπαλονιού στο Δήμο μας και ο σχεδιασμός της υλοποίησης ενός δεύτερου κατόπιν δικής μου πρότασης. 

Σας υπόσχομαι ότι θα διεκδικήσω για το Δήμο και τους συμπολίτες μας κάθε τι που θα μας οδηγήσει ψηλά και θα μας αναδείξει ως πρώτο Δήμο της χώρας σε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, μιας και η ιστορία μας ως ολυμπιακού Δήμου αυτό επιτάσσει. Με αυτές τις σκέψεις δέχτηκα σήμερα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας και αποδέχτηκα να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του ανεξάρτητου συνδυασμού του «ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΨΗΛΑ», προκειμένου να οδηγήσουμε την πόλη μας όσο πιο ψηλά γίνεται στη συνείδηση των συμπολιτών μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη αυτή την περίοδο και ζητώ τη στήριξη σας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου