Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ από την επίσκεψη Ανδρουλάκη στο Μαρούσι (Θερμή η υποδοχή από τους Μαρουσιώτες)

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφτηκε χθες το απόγευμα (Τρίτη 6 Ιουνίου 2023) το Μαρούσι. Τον υποδέχτηκαν τα μέλη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, και πολύς κόσμος. Ο Πρόεδρος από την πλατεία Κασταλίας ανέβηκε την Ερμού χαιρετώντας δημότες και καταστηματάρχες, πέρασε από τα προεκλογικά περίπτερα στην πλατεία Ευτέρπης και συνέχισε στις καφετέριες της κεντρικής πλατείας ΗΣΑΠ. Ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Στράτος Γουδινάκος του χάρισε ένα βιβλίο με την ιστορία της Κεραμικής στο Μαρούσι και την πήλινη κούπα την γνωστή ως «κούπα δικαιοσύνης του Πυθαγόρα».

Στις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε την αγανάκτησή του για το πρόσφατο θλιβερό περιστατικό που κατεγράφη στην Κω την περασμένη Κυριακή (4/6), όπου μια γυναίκα πέθανε σε καρότσα αγροτικού καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα και δηλώσεις του Προέδρου...



Ανάμεσα σε αυτούς που τον καλωσόρισαν και του ευχήθηκαν «Καλή επιτυχία» είδαμε και ΝεοΔημοκράτες, όπως τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Νικολαράκο, την αδελφή του και Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Μάχη, την Αντιπεριφερειάρχη Λουκία Κεφαλλογιάννη, τον βουλευτή Δημήτρη Καιρίδη και αρκετούς άλλους.












2 σχόλια:

  1. Γιατί τέτοια διαφήμιση του Ανδρουλάκη στο ιστολόγιο σας σαν να είναι ο Μεσσίας, τι έχει προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή